Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Jetler şampiyonluğa havalanıyor – Kocatepe Gazetesi

Jetler şampiyonluğa havalanıyor – Kocatepe Gazetesi
Jetler şampiyonluğa havalanıyor

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren AFJET Afyonspor bugün kendi sahasında ağırlayacağı Adliyespor’u mağlup ederek 3 puan alırsa ligi şampiyon olarak tamamlamayı garantileyecek. Takımda sakatlığı bulunan Fatih Şerifoğlu’nun dışında eksik yok. AFJET Afyonspor Yönetim Kurulu, Teknik Heyet ve oyuncular ligin en önemli maçında tribünleri dolu görmek istiyorlar.
Tüm Afyonkarahisar’ın maça gelmesi için maç biletlerini 1 lira yapan Yönetim Kurulu maç saatini de 19.00’a almak için çaba harcadı fakat Federasyon buna onay vermedi. Düşme potasına yakın olan Adliyespor’un maçının önemli olduğuna dikkat çeken Federasyon maçın saatinin 15.00’de kalması gerektiğine hükmetti.
GALİBİYETSE ANIT PARK’A
Adliyespor maçından galibiyet alınması halinde AFJET Afyonspor için şampiyonluk kutlamaları planlanıyor. Galibiyet halinde 20.00’de Kulüp yetkilileri ile birlikte taraftarlar Anıt Park’ta kutlama yapacaklar.
AFJET Afyonspor’un Adliyespor’u ağırlayacağı maç bugün saat 15.00’de Spor Kompleksi’nde başlayacak. >> Ş. Cüneyt Bursalıoğlu’nun haberi