Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Jetler Sancaktepe’yi konuk edecek – Kocatepe Gazetesi

Jetler Sancaktepe’yi konuk edecek – Kocatepe Gazetesi
Jetler Sancaktepe’yi konuk edecek

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor ligin 12. haftasında kendi sahasında Sancaktepe Belediyespor’u konuk edecek. Maçtan galibiyetle ayrılmak isteyen Jetler maçın hazırlıklarına dün yaptığı antrenmanla başladı. Isınma hareketleriyle antrenmana başlayan Jetler teknik ve taktik, 5-2 ve top çalma gibi çalışmalar yaptı. Rakibin analizini bugün yapacak olan Jetler, rakibin açıklarını, eksilerini ve artılarını ele alacak.
İnegölspor maçında kart cezası nedeniyle oynamayan Bayram Çetin’in bu hafta görev alması beklenirken sakatlığı bulanan Uğur Durmuş düz koşulara başladı. Sakatlığı devam eden Ömer Çelik ve Fatih Şerifoğlu’nun ise tedavileri devam ediyor.
“GÜZEL GİDEN
BİR ORTAM VAR”
Takımın gayet güzel bir ortam içinde olduğuna dikkat çeken AFJET Afyonspor Sportif Direktörü İbrahim Çelik, “Şu anda takımda güzel giden bir ortam var. Futbolcu kardeşlerimize güveniyoruz. Bu maçtan da galibiyetle ayrılarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Her zaman olduğu gibi taraftarımızı ve seyircimizi yanımızda görmek istiyoruz. İnşallah onların desteği ve yapacakları tezahüratlarla Sancaktepe maçını kazanmak istiyoruz” dedi.
Son hafta oynadığı maçta İnegölspor’u 3-2 mağlup ederek hanesine 3 puan daha eklemişti. 11 maçta 7 galibiyet alan Jetler, 3 beraberlik 1 mağlubiyetle ligin 4. sırasında yer alıyor. Jetlerin 24 puanı bulurken liderle arasında 2 puan fark var.
SANCAKTEPE’NİN KARNESİ
Ligde oynadığı 11 maçta 4 galibiyet alan Sancaktepe Belediyespor 5 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Rakip filelere 17 gol atan Sancaktepe, 11 gol yerken 17 puanla ligin 8. sırasında yer alıyor. Sancaktepe de dün yaptığı idmanla Afyonspor maçına hazırlanırken Afyon’dan galibiyetle ayrılmak istiyor.