Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Jetler Seyfettin Anıl’ı Çaykur’a transfer etti

  AFJET Afyonspor’un genç

 

AFJET Afyonspor’un genç oyuncusu Seyfettin Anıl Yaşar, Süper Lig temsilcisi Çaykur Rizespor’a transfer oldu

 

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan AFJET Afyonspor’un genç stoperi Seyfettin Anıl Yaşar geçtiğimiz sezon birçok kulübün radarına takılmış, sezonun sona ermesinin ardından da kulüpler futbolcu ile görüşmelere başlamıştı. Yapılan görüşmeler sonucu AFJET Afyonspor Yönetim Kurulu da Çaykur Rizespor’un yönetimi ile el sıkışarak genç stoper Seyfettin Anıl Yaşar’ın transferine onay verdi. Genç oyuncu oynadığı sürede başarılı performansı ile Afyonspor’a katkı sunarken, yine giderken ve gittiği yerlerde de takıma katkı sağlamaya devam edecek.

Genç Oyuncu Yaşar’ın transferi ile ilgili AFJET Afyonspor’dan yapılan açıklamada, “Futbolcumuz Seyfettin Anıl Yaşar, Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor’a transfer olmuştur. Kulübümüze maddi ve manevi katkı sağlamış, bundan sonraki başarılarında da maddi ve manevi katkı sağlamaya devam edecektir.” ifadelerine yer verildi.

YILDIZ İLE DE YOLLAR AYRILDI

AFJET Afyonspor’dan yapılan ikinci açıklamada da Okan Yıldız ile yolların ayrıldığı açıklandı. Yıldız ile ilgili Kulüpten yapılan açıklamada ise, “Futbolcumuz Okan Yıldız ile karşılıklı anlaşarak yollarımız ayrılmıştır. Kendisine verdiği emeklerden dolayı teşekkür eder, kariyerinde başarılar dileriz.” ifadeleri kullanıldı. >> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti