Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Jetler Sultanbeyli’ye konuk olacak – Kocatepe Gazetesi

Jetler Sultanbeyli’ye konuk olacak – Kocatepe Gazetesi
Jetler Sultanbeyli’ye konuk olacak

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor bu hafta İstanbul temsilcisi Sultanbeyli Belediyespor’a konuk olacak. İlk yarıda kendi evinde oynadığı maçta rakibini 2-0 mağlup eden AFJET Afyonspor bu maçtan da galibiyetle ayrılarak liderliğini sürdürmek istiyor. Takımın durumu hakkında bilgi veren AFJET Afyonspor Sportif Direktörü İbrahim Çelik, “Sakatlığı bulanan Aykut, takımdan ayrı çalışıyor. Önümüzdeki haftadan itibaren takımla çalışmalara başlayacak. Form durumuna göre değerlendirmeye alınacak. Onun dışında sakatlık ve kart cezalı oyuncumuz bulunmuyor. Sultanbeyli maçına hazırlanıyoruz” dedi.
“SULTANEYLİ İYİ TAKIM”
Sultanbeyli Belediyespor hakkında değerlendirme yapan Teknik Adam Çelik, “Sultanbeyli iyi bir takım, bundan sonra ki süreçte herkes farklı olacak. Herkes kazanmak için mücadele edecek. Bu hafta oynayacağımız maçın hazırlıklarını da sürdürüyoruz. İnşallah bu maçtan da galibiyetle ayrılmak istiyoruz. İçeride kazandığımız maçın ardından Sultanbeyli maçının önemi bir kat daha arttı. Yakalamak istediğimiz bir seri var ve bunu da devam etmek istiyoruz. Futbolcu arkadaşlar da bunun bilincinde, sahaya çıkıp en iyisini yapacaklar” ifadesine yer verdi.
Sultanbeyli Belediyespor ile AFJET Afyonspor arasında oynanacak maç 22 Ocak Pazar günü 13.30’da İstanbul Sultanbeyli Gölet Futbol Sahası’nda başlayacak. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi