Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Jetler tarih yazmaya devam ediyor

TFF 2. Lig Kırmızı
Jetler tarih yazmaya devam ediyor

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor deplasmanda 16. haftada Keçiörengücü’ne konuk oldu. Maça hızlı başlayan Keçiören olurken maçın başında ev sahibi golünü buldu. Ardından 10 kişi kalan Keçiören bulduğu golü korumak için geriye yaslandı. Arada sırada nadir ataklar geliştiren Keçiörengücü ikinci golü bulamadı. AFJET Afyonspor ise maçın büyük çoğunluğunu ya tek kale oynadı ya da Keçiörengücülü oyuncuların yerden kalkmasını bekledi. Maçın son onlarında bir penaltı bulan Jetler Oltan ile golü kaydetti. Ardından bir dakika sonra tekrar atak geliştiren Jetler ikinci golü de buldu ve maçı 2-1 kazanmayı başardı.
MAÇTAN DAKİKALAR
6. dakikada gelişen Keçiören atağında Samet’in sol kanattan kaptırdığı topu alan İlyas Kubilay Yavuz, sol çizgiden 2 savunma oyuncusunu geçerek kaleci Bekir ile karşı karşıya kaldı. Yavuz’un plase ile kaleye gönderdiği top ağlarla buluştu. 1-0
7. dakikada AFJET Afyonspor kontra atağında topla beraber ilerleyen Yasin tam ceza sahasına gireceği anda Uğur tarafından yay üzerinde yerde kaldı. Maçın orta hakemi Sinan Dereci bu oyuncuya direkt kırmızı kart gösterdi. Kullanılan serbest vuruş baraja takıldı ve savunma uzaklaştırdı.
12. dakikada gelişen Afyonspor atağında sağdan yüklenen Türker ceza sahasına topu çıkardı. Topla buluşan Yasin bekletmeden şutunu çekti ancak top üst direği sıyırdı ve auta gitti
26. dakikada gelişen Keçiörengücü atağında sol kanattan bir serbest vuruş kazanıldı. Topun başına geçen Abdurrahman sert vuruşu ve top üstten farklı şekilde auta çıktı.
27. dakikada gelişen Afyonspor atağında Türker sağ kanattan çizgiye kadar indi. Türker’in ortasında topa gelişine vuran Uğur’un şutu kaleciyi geçti fakat savunma topu çizgiden çıkardı.
29. dakikada gelişen Afyonspor atağında Yasin Yener yine yay üzerinden Burak Aydın tarafından düşürüldü. Serbest vuruşu kullanan Türker’in şutunu kaleci Yaşar güçlükle kornere çeldi.
40. dakikada gelişen Keçiören atağında Okan’ın sol kanattan ceza sahasına açtığı ortasında Ahmet Güven boş geçti ve mutlak gol pozisyonundan faydalanamadı.
47. dakikada gelişen Afyonspor atağında sonradan oyuna giren Aykut, savunma tarafından ceza alanı içinde yerde kaldı. Maçın orta hakemi pozisyonu devam ettirdi.
72. dakikada gelişen Afyonspor atağında İsmet’in sol kanttan ortasında Abdulkadir topu kafayla Oltan’ın önüne indirdi. Oltan’ın sol ayağı ile çektiği şutu kaleci Yaşar son anda ayağıyla kornere çeldi.
74. dakikada gelişen Afyonspor atağında sağ kanattan taç çizgisi üzerinde topu kontrol eden Türker şutunu çekti. Üst direğe çarpan auta çıktı.
76. dakikada gelişen Afyonspor atağında sağ kanattan yüklenen Aykut penaltı noktası üzerine ortasını yaptı. Yasin’in kafa ile arka direğe aşırttığı topu Tugay kaleye gönderdi fakat top yine üst direğe çaprtı.
87. dakikada Afyonspor’un geliştirdiği atakta penaltı noktası üzerinden Oltan şutunu çekti. Topa eli ile müdahale eden savunmanın pozisyonunu hakem penaltı olarak değerlerdi. Topu başına geçen Oltan kaleciyi sola topu ise sağa gönderdi ve maçta eşitliği sağladı. 1-1
89. dakikada üstünlük yüklenen Afyonspor’da ceza alanına getiren Aykut yerde kaldı. Boşta kalan topu takip eden başarılı golcü Oltan sol ayağıyla şutunu çekti. Direğin kale içi bölümüne çarpan top ağlarla buluştu. 2-1
Bu dakikadan sonra gelişen ataklarda başka gol olmazken AFJET Afyonspor bu önemli deplasmandan da 3 puan çıkardı. 2-1’lik skorla maçı kazanan AFJET Afyonspor liderlik yarışında kalmak için çok büyük avantaj elde etti.

 

Şerifoğlu’ndan Jetlere tebrik

 

Keçiörengücü’ne konuk olan AFJET Afyonspor’un 2-1 kazandığı maçtan sonra sosyal medyadan paylaşım yapan başarılı forvet Fatih Şerifoğlu, galibiyeti alan arkadaşlarını “İşte bu ayaklarına sağlık kardeşlerim”  mesajı ile tebrik etti

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti