Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Jetler Yunusemre’yi ağırlayacak – Kocatepe Gazetesi

Bölgesel Amatör Lig 7.
Jetler Yunusemre’yi ağırlayacak

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup’ta şampiyonluğunu garantileyen AFJET Afyonspor yarın kendi sahasında Eskişehir temsilcisi Yunusemrespor’u konuk edecek. Kart cezalısı bulunmayan Jetlerde Erkan, Ramazan ve Atalay’ın sakatlıklarını var. Ramazan ve Atalay’ı bu maçta kullanamayacaklarına dikkat çeken AFJET Afyonspor Teknik Direktörü Cüneyt Tiryaki, “Ramazan, Erkan ve Atalay’ın sakatlıkları var. Bugün yapacağımız son idmanın ardından Erkan’ın oynayıp oynamayacağına karar vereceğiz. Fakat Atalay ve Ramazan’ı sakatlıklarından dolayı bu hafta kullanamayacağız. Ömer ve Yasin, hafta başından itibaren antrenmanlara katılıyor. Oynayabilecek durumdalar, yani her hangi bir sakatlıkları ya da sıkıntıları yok. Yapacağımız son ter antrenmanını sonrasında kadroyu belirleyeceğiz” dedi.
“TÜM OYUNCULARI HAZIRLIYORUZ”
Lig’de oynanacak maçlarda iddiaları kalmadığı için Yunusemrespor maçının sonucunun çok da önemli olmadığının altını çizen Teknik Adam Tiryaki, “Oyuncuların fiziksel gücünü artırmak için güzel çalışmalarımız oluyor. Bu maçın sonucunun bizim için bir önemi yok. Bizim için artık oyuncuların sakatlanmaması ve cezalı duruma düşmemeleri gerekiyor” ifadesine yer verdi.  
“İYİ BİR MAÇ İZLETMEK İSTİYORUZ”
Bu sezon iç sahada son resmi maçına çıkacaklarına dikkat çeken Teknik Adam Tiryaki, “Bu sene Grupta, kendi seyircimiz önünde oynayacağımız son maç Yunusemrespor maçımız olacak. Güzel bir maçla iç saha maçımızı Fair-Play tadında güzel bir oyunla izleyenlere seyrettirmek istiyoruz” şeklinde konuştu.  
“BİZİ HiÇ YALNIZ BIRAKMADILAR, BU MAÇTA DA ONLARI BEKLİYORUZ”
Sezon başından bu yana artarak büyüyen seyirci topluluğuna kendilerini hiç yalnız bırakmadıkları için teşekkür eden Tiryaki, seyircinin son maçta da kendilerini yalnız bırakmayacağına inandıklarını belirtti.
Teknik Adam Tiryaki, “Taraftarımızın bu hafta da bizi yalnız bırakmayacaklarını biliyoruz. Onları mutlu etmek bizi de mutlu ediyor. Bu hafta oynayacağımız maçta onlara güzel bir futbol izletmek istiyoruz” diye konuştu.
AFJET Afyonspor’un Eskişehir Yunusemrespor’u ağırlayacağı karşılaşma yarın saat 15.00’de Spor Kompleksi’nde başlayacak. (Kocatepe Haber Merkezi)