Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Jetlerde ikinci etaba bayram sonu başladı

Jetlerde ikinci etaba  bayram sonu başladı

10 gün süren ilk etap çalışmalarının ardından bayram tatiline çıkan AFJET Afyonspor 3 gün izin yaptı. 23 Temmuz’da yeniden toplanan AFJET Afyonspor ikinci etap çalışmalarını günde çift antrenmanla sürdürüyor

 

2021-2022 sezonunda 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan AFJET Afyonspor yeni sezon hazırlıklarında 2. etap çalışmasına Kocatepe spor Kompleksi’nde 23 Temmuz’da başladı. 9 Temmuz’da toplanarak sezonun ilk çalışmasını yapan ve 10 günlük çalışmanın ardından Kurban Bayramı nedeniyle 3 günlük aranın ardından 23 Temmuz’da toplanarak 2. etap çalışmalarına başlayan Jetler, sabah ve akşam olmak üzere çift idmanlarla hazırlıklarına devam ediyor.
Sabah kuvvet çalışması yapan ve akşam yapılan antrenmanda ise toplu çalışmalarla yeni sezon hazırlıklarını sürdüren AFJET Afyonspor’da oyuncuların çalışmalar sırasındaki istekli görüntüsü teknik heyetin yüzünü güldürüyor.
Oyuncularını fiziksel ve kondisyon anlamında hazırlayan Teknik Direktör Mustafa Çapanoğlu’nun antrenmanlar sırasında oyuncularla birlikte çalışması da gözden kaçmadı.
AFJET Afyonspor’da 2 mevkii için arayışlar sürüyor. Geçtiğimiz sezon Cihan Özkara ve Erhan Şentürk ile hücumda etkili olmaya çalışan AFJET Afyonspor’da golcü oyuncu ve sağ kanat için oyuncu arayışları sürüyor. Serdar Deliktaş transferinde çıkan pürüz sonrasında forvet arayışlarını sürdüren yönetimin bu mevki için iyi bir oyuncuyla anlaşma çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Takımın hücumdaki etkinliğini artıracak bir isim ile anlaşmak isteyen Jetler kısa sürede anlaşma yapmak için hızlı davranıyor. Jetlerde bu hafta içerisinde sağ ayaklı kanat oyuncu transferini noktalamak isterken yönetimin görüşmeleri hızlandırdığı aktarıldı.
Jetler önümüzdeki haftadan itibaren ise hazırlık maçları yapmayı planlıyor. >> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi