Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Jetlerden 11 oyuncuya “Gitme Kal Sözleşmesi”

Jetlerden 11 oyuncuya “Gitme Kal Sözleşmesi”
Jetlerden 11 oyuncuya “Gitme Kal Sözleşmesi”

AFJET Afyonspor Yönetim Kurulu gelecek sezon için hızlı ve önemli bir adım attı. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan 11 oyuncusuyla gelecek sezon için görüşmelerini yapan yönetim oyuncularla 1 Haziran’dan itibaren geçerli olmak üzere 1 yıllık sözleşme yeniledi.
ŞİMŞEK “VARIM” DEDİ
Sezonun ikinci yarısında AFJET Afyonspor’a Teknik Direktörlük görevi için gelen Yusuf Şimşek ve ekibi gelecek sezon da yola devam ediyor. Yapılan girişimlerin sonunda takımda kalmak isteyen Şimşek’in ardından kadro yapılanmasında da adımlar atıldı. Teknik Direktör Yusuf Şimşek’in yönetime sunduğu rapor doğrultusunda sözleşmesi biten 11 oyuncu ile yeniden sözleşme imzalandı.
ŞAMPİYON KADRODAN
10 OYUNCU SÖZLEŞME UZATTI
Teknik Direktör Yusuf Şimşek’in gelecek sezona yönelik kadro yapılanmasında ekibinde görmek istediği oyuncuların listesinde 2. Ligde Play-Off şampiyonluğu yaşamış olan 10 oyuncu yer alıyor. O kadroda yer alan Bekir, Türker, İsmet, Bayram, Nazmi, Ali, Aykut, Ersel ve Oltan’ın yanı sıra devre arasında kendisinden takım bulması istenilen ancak yarı sezonu boşta geçiren Timuçin Aşçıgil de sözleşme yenileyen isimler oldu.
TECRÜBELİ ELDİVEN DE
SÖZLEŞME YENİLEDİ
Rybka’nın yerine takıma katılan tecrübeli file bekçisi Soner Şahin de sözleşmesini 1 yıl uzattı. Özellikle Eskişehirspor ve Altınordu A.Ş. mücadelelerinin kaybedilmesinin ardından gözyaşlarını tutamayan Soner’in, zor günlerde takımın yanında olmak istediğini yönetime belirttiği ve takımda kalmak istediğini ifade ederek sözleşmesini yenilediği belirtildi.
SÖZLEŞMESİ DEVAM EDEN 6 OYUNCU VAR
Ara transfer döneminde AFJET Afyonspor’un kadrosuna kattığı Uğur Akdemir, Cenk Güvenç, Emre Öztürk, Metin Yüksel ile sezon başında takıma katılan Taşkın İlter ve Onur Ramazan Toprak’ın da 1 yıllık daha sözleşmeleri devam ediyor. Sözleşmesi devam eden bir başka oyuncu ise ligin devre arasında yönetimle yaşadığı problemlerin ardından kadro dışı kalan ve kulübü alacaklarından dolayı TFF’ye şikayet eden Mehmet Seyfettin Sedef. Şayet uzlaşmaya varılarak aradaki sorunlar çözüme kavuşturulursa Mehmet Sedef de gelecek sezon takım kadrosunda yer alabilecek isimlerden biri olacak.
5 OYUNCU AYRILIYOR
AFJET Afyonspor’un kadrosuna dahil edilen Mehmet Güven, Bajram Ayeti, Gökhan Kardeş, Musa Araz Onurcan Güler, sözleşmeleri biten oyuncular arasında.