Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Jetlerden 2 bomba daha

Jetlerden 2 bomba daha

2022-23 sezonunun hazırlıklarına devam eden AFJET Afyonspor’da çalışmalar sürüyor. Hem transfer hem de antrenmanlara devam eden Jetler, Vanspor FK ve Adıyaman FK’dan birer oyuncuyu renklerine bağladı

 

Sözleşmesi devam eden oyuncuların katılımı ile sezon başı hazırlıklarına başlayan ve 31 Temmuz’da ilk etap kamp çalışmalarını tamamlayacak olan Jetler, çalışmaların ilk etabında çift antrenmanlarla hazırlıklarını sürdürüyor. Takımda sözleşmesi devam eden oyuncuların bir çoğu ile yeni sezon için yapılan görüşmelerde anlaşma sağlanmaması üzerine oyunculara kendilerine kulüp bulmaları istendi. Yüksek maliyetleri azaltmak için oyunculardan alacaklarında indirim talep eden yönetimin bu talebine oyuncuların olumlu yanıt vermediği bu nedenle de yolların ayrılma noktasına geldiği belirtiliyor.
Yaşanan bu gelişmelerin ardından kadrosunu neredeyse baştan aşağı yenilemek zorunda olan yönetim genç oyuncuların ağırlıklı olduğu bir kadro inşası için harekete geçti.
Son yapılan transferlerde yönetim Adıyaman FK’dan 29 yaşındaki stoper oyuncusu Eren Tokat ve Van Spor FK’dan 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Ali Aydemir ile 1 yıllık anlaşma sağlandığını açıkladı. Çiçeği burnundaki iki oyuncu da takımla birlikte çalışmalara başladı.
>> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi