Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Jetler’den Erdinç’e hukuki işlem

Stoper Erdinç Peköz, AFJET

Stoper Erdinç Peköz, AFJET Afyonspor’dan hiç bir alacağı olmamasına rağmen sözleşmesini tek taraflı fesih ettiğini kulübe bildirdi. Kulüp’te Peköz hakkında hukuki işlem başlatıyor.

AFJET Afyonspor, oyuncusu Erdinç Peköz’ün sözleşmesini tek taraflı fesih ettiğini açıkladı. Kulübe sözleşmesini tek taraflı feshettiğini aktaran Peköz hakkında, kulüpte harekete geçerek hukuki süreci başlatıyor. Konu hakkında Kulüpten yapılan açıklamada, “Futbolcumuz Erdinç Peköz, kulübümüzden hiçbir alacağı olmamasına rağmen sözleşmesini tek taraflı feshettiğini tarafımıza bildirmiştir. Bu haksız fesihle alakalı hukuki işlemleri başlatacağımızı kamuoyuna duyururuz. Hiç kimse Afyonspor’dan büyük değildir. Biz inananlarla yolumuza devam edeceğiz.” ifadelerine yer verildi.

Erdinç’ten cevap geckmedi

AFJET Afyonspor ile olan sözleşmesini tek taraflı fesih eden Erdinç Peköz, hakkının ihlal edilmesinden dolayı sözleşmesini feshettiğini açıkladı

AFJET Afyonspor ile olan sözleşmesini tek taraflı fesih eden Erdinç Peköz, sözleşmesini fesih etmesinin alacak yüzünden olmadığını açıkladı. Anayasa ile güvence altına alınan bir hakkının ihlalinden dolayı sözleşmesini fesih ettiğini açıklayan Erdinç Peköz, “Afyonspor Kulübü ile aramda olan sözleşmemi haklı olarak feshetmem sonrasında kulübün yapmış olduğu açıklama son derece talihsizdir. Sözleşmemi feshetmemin gerekçesi alacağımın ödenmemesi olmayıp, en temel hakkım olan ve Anayasa ile güvence altına alınan bir hakkımın ihlalinden ve bu ihlalin ısrarla giderilmemesinden dolayı sözleşmemi haklı olarak feshettiğimi, bu doğrultuda tüm futbol emekçilerine ışık olmak adına her türlü hukuk mücadelemi sürdüreceğimi siz değerli spor kamuoyunun bilgisine sunarım.” ifadelerini kullandı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti