Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Jetlere bir moral yemeği daha

Jetlere bir moral yemeği daha
Jetlere bir moral yemeği daha

Adana Murti Kebap Sahibi Murat Bilgici, AFJET Afyonspor’a verdi. Jetler bu yemeğe tam kadro katılırken Afyonspor Başkanı Salih Sel, Yönetim Kurulu Üyeleri Şükrü Genelioğlu, Yavuz Coşkun, Hasan Hüseyin Bayaman, Afyon Belediye Yüntaş Başkanı Abdullah Aydoğan, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Adana Murti Kebap Sahibi Murat Bilgici, Afyon Kocatepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Rıfat Yağmur, teknik heyet ve sporcuların tamamı katıldı.
Yemekte sporcuların morallerinin oldukça yüksek olduğu gözlenirken gerçek bir aile olduklarını gösterdiler. Afyonspor’a verilen desteklerden dolayı çok mutlu olduğunu aktaran AFJET Afyonspor Kulüp Başkanı Salih Sel, “Ben bu yemekten dolayı Murat kardeşime çok çok teşekkür ediyorum. Takımımızın bu birlik ve beraberlik içerisinde yükselişine sağ olsunlar her kesimden destek geliyor. Ben bundan dolayı bizlere destek veren herkese çok çok teşekkür ediyorum. Afyon halkı da artık takımına iyice sahip çıkmaya başladı. Birçok yerde ‘AFJET Afyonspor’a 2. Lig yolunda başarılar dileriz’ yazılı bayrakları görüyoruz ve herkes hafta sonunu iple çektiğini söyledi. İnşallah önümüzdeki maçları da en az kayıp ile geçerek 2. Lige direkt olarak katılacağımıza inanıyoruz. Oyuncularımızın dostluk, kardeşlik, birlik ve beraberlikleri de örnek olarak gösterilebilir. Takımımıza şehir sahip çıkıyor, başta Bakanımız, Milletvekillerimiz, Valimiz ve tüm protokol sahip çıkıyor. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz ve geçtiğimiz günlerde biliyorsunuz Cumhurbaşkanımız buradaydı, Cumhurbaşkanımızı karşılamada oyuncularımız, teknik ekibimiz hep beraber karşıladık ve fotoğraf çektirdik. Kendisi spora destek verdiğini Belediye binasında söyledi, gösterdi. Afyonkarahisar olarak voleybolda en üst ligdeyiz, basketbolda 1. ligdeyiz, futbolda da inşallah 2. Lige çıkarak önümüzdeki yıllarda da kısa sürede Süper Lig’e çıkmayı hedefliyoruz. Yola çıkarken de söylemiştik fakat bizim öncelikli hedefimiz örnek bir kulüp olabilmek. Sporcularımız da bunu sağladık, taraftarlarımızda da sağladık. Ben tekrardan hepinize çok çok teşekkür ediyorum” dedi.
“BAŞARININ ARKASINDAYIZ”
Takımın başarısının her zaman arkasında olduklarını kaydeden Adana Murti Kebap Sahibi Murat Bilgici, “Öncelikle yöneticilerimize sonra futbolcu arkadaşlarımıza ve taraftarlarımıza sizlerin aracılığı ile teşekkür ediyorum. Bu başarıda bizlerin de katkıda bulunması için böyle bir organizasyon düzenledik katılımlarınız için de çok teşekkür ediyoruz ve bu başarının da arkasında olduğumuzu herkes bilsin” ifadelerine yer verdi. >> Ali Fuat GÜÇÜLER’in Haberi