Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Jetler’e coşkulu karşılama – Kocatepe Gazetesi

Spor Toto 3. Lig
Jetler’e coşkulu karşılama

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor 21. haftada Sakaryaspor’a konuk olduğu maçı 2-1’lik skorla kazandı. Olaylı biten bu maçın ardından Afyonkarahisar’a dönen AFJET Afyonspor’a taraftarlar karşılama töreni düzenledi. Yaklaşık 150 taraftar Anıt Park önünde bir araya gelerek kulüp binası önüne gitti. Bir süre takımın kulüp binasına gelmesini bekleyen taraftarlar, Afyonsporlu futbolcuların geldiğini görünce slogan ve marşlar eşliğinde takımı karşıladı. Oyuncular ve taraftarlar bir süre galibiyeti birlikte kutladı. Sakarya’ya gidemeyen taraftarların takımla birlikte yaptığı kutlamalar yaklaşık yarım saat sürdü.
Kutlamalar sırasında camları kırık olan otobüsten takımın malzemelerini ve oyuncuların valizlerini taraftarlar el birliği kulüp binasına taşıdı.
Bazı taraftarlar Afyonsporlu oyuncularla fotoğraf çektirdi. Sona eren kutlamaların ardından kalabalık olaysız dağıldı.
AFJET Afyonspor’u taşıyan otobüse Sakaryasporlu 5 taraftar yapılan taşlı sonrasında Sportif Direktör İbrahim Çelik ağır şekilde yaralanmış ve futbolcular bir süre yola kırık camlı otobüsle devam etmişti. Kanatoğulları Firma yetkilileri Afyonkarahi-sar’dan yeni bir otobüs göndermiş ve oyuncuları bu otobüse aktarmıştı. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti