Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Jetlere esnaftan tam destek – Kocatepe Gazetesi

Jetlere esnaftan tam destek – Kocatepe Gazetesi
Jetlere esnaftan tam destek

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor, son kazandığı Keçiörengücü maçı ile şampiyonluk iddiasını son haftaya bıraktı. Hatayspor’a konuk olacak AFJET Afyonspor’un, kazanması gerekirken ayrıca Menemen Belediyespor’un da aynı saatte oynayacağı Eyüpspor maçında puan kaybetmesi gerekiyor. Ligde başarılı sonuçlarla ilerleyerek son haftaya gelen AFJET Afyonspor’a verilmesi gereken destek hem halktan hem de esnaftan yoğun bir şekilde sürüyor. Esnafın verdiği manevi destek kapsamında şehrin hemen her yerinde AFJET Afyonspor’a başarılar dileyen bayraklar asıldı. Bayrakların tümünde “AFJET Afyonsporumuza 1. Lig Yolunda Başarılar Dileriz” yazılı.

Kulübe destek olan esnafa da AFJET Afyonspor’dan teşekkür mesajı yayınlandı. AFJET Afyospor’dan yayınlanan mesajda ise “Şehrimizi Mor-Beyaz bayraklarla süslemeye devam ediyoruz. Destek veren işletmelerimize teşekkür ederiz. Sizlerde destek olmak için kulübümüzle iletişime geçebilirsiniz” ifadesine yer verildi.
AFJET Afyonspor’a; Kanatoğulları, Umut Polikliniği, Park Hayat Hastanesi, Wome Mutfak Kapı Banyo, Matyar İnşaat, Afyon İnşaat, AFTAT, Öndüç İnşaat, Şahin Kardeşler, Zafer 3 Pide Simit Salonu, Bull Steak House, Günsu Yağları, Doğan Gıda, Yeşil Park Aile Çay Bahçesi, Güzbeyler, Sucuk Sarayı, Guru Kahve bayrak asarak destek veren firmalar oldu.