Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Jetlere, moral yemeği

Ligin son iki haftasını

Ligin son iki haftasını kayıpsız kapatarak Pazar günü oynayacağı Pendikspor maçına odaklanan AFJET Afyonspor’da, teknik heyet ve futbolcular moral yemeğinde bir araya geldiler

Bir restoranda verilen öğle yemeğine AFJET Afyonspor Kulüp Başkanı Yusuf Ulutürk, Yönetim Kurulu Üyeleri Serhat Düzağaç, Yavuz Coşkun, İlker Gürler, Teknik Direktör Erkan Avseren, Sportif Menajer Ali Günçar, Sportif Direktör Cevat Macit, teknik heyet, futbolcular ve kulüp çalışanları katıldı.
AFJET Afyonspor’un maçlarını yakından takip ettiklerini ve mor beyazlı takımı daha üst liglerde görmeyi arzu ettiklerini belirten restoran yetkilileri ve çalışanları, “Takımımızın geçen sezon 1. Lig’den düşmesi bizleri son derece üzdü. Ancak en kısa sürede yeniden hak ettiğimiz yerlere yükseleceğimize inanıyoruz. Bahçem Restoran’ın tüm çalışanları ile birlikte, şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da takımımızın yanında olacağız. Pazar günü deplasmanda oynayacağımız Pendikspor maçında da takımımıza başarılar diliyoruz.” diye konuştular.
Üst üste kazanılan galibiyetlerin ardından moralleri oldukça yerinde görülen mor beyazlı futbolcular ise Gümüşhane maçını unuttuklarını belirterek, hedeflerinin Pendik’ten de 3 puanla dönmek olduğunu söyledi.
Restoran sahibi ve çalışanlarına teşekkür eden AFJET Afyonspor Kulüp Başkanı Yusuf Ulutürk, bu tür desteklerin kendilerine ve takıma büyük moral verdiğini ifade etti.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti