Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Jetlerin bir umudu var ama …

AFJET Afyonspor’un Play-Off’a katılmak

AFJET Afyonspor’un Play-Off’a katılmak için bir umudu daha var. Sarıyer ve Anagold 24Erzincanspor’un bu son haftayı puansız
kapatması lazım. Afyonspor da rakiplerinin kaybettiği bu haftayı 3 puanla tamamlayabilirse Play-Off’a kalabilir

 

Misli.com 2. Lig Beyaz Grup’ta Play-Off şansını sürdürmek isteyen AFJET Afyonspor, Şanlıurfaspor deplasmanında yaşadığı mağlubiyetin ardından son 2 maçını kazanarak yarışın 3 puan gerisinde son haftaya girecek. Ligde Play-Off barajının içine kendini atma adına önemli fırsatlar yakalayan ancak bu fırsatları iyi değerlendiremeyen AFJET Afyonspor, 35. hafta mücadelesinde Şanlıurfaspor’a 90+2. dakikada yediği golle mağlup olmuştu. Bu sonuçla açılan puan farkını üst üste aldığı Uşakspor ve Hacettepespor galibiyetleriyle rakiplerinin puan kaybettiği haftalarda eriten Jetler 3 puana indirmeyi başardı.
JETLER’DE PLAY-OFF
HEYECANI SÜRÜYOR
Kritik maçlarda kaybedilen 9 puan AFJET Afyonspor’un Play-Off şansını da zora sokan maçlar oldu. Grupta Play-Off yarışı son maçlara kaldı. Play-Off yarışında son haftaya 5. sırada giren Sarıyer topladığı 60 puanla Play-Off sıralamasının son sırasında bulunuyor. Play-Off şansı en yüksek takım olan Sarıyer deplasmanda Çorum’a konuk olacak.
59 puanla 6. sırada yer alan ve Play-Off yarışını son haftaya taşıyan Anagold 24Erzincanspor ise son hafta mücadelesinde deplasmanda ligden düşmesi kesinleşen Sancaktepe Futbol Kulübü’ne konuk olacak. 7. sırada 57 puanla yer alan AFJET Afyonspor ise son hafta Zonguldak Kömürspor’u konuk edecek. Sarıyer ve Anagold 24Erzincan kaybeder ve AFJET Afyonspor 3 puan kazanırsa Play-Off turuna Jetler kalabilir.
İHTİMALLER
Play-off yarışında son takım Sarıyer, Anagold 24Erzincanspor ve AFJET Afyonspor’dan biri olacak. 60 puanla 5. sırada yer alan Sarıyerspor deplasmanda Çorum engelini 3 puanla geçerse play-off turuna kalan son takım olacak. Sarıyer’in alacağı 1 puan dahi AFJET Afyonspor’un yarıştan kopması anlamına gelecek. Şayet Sarıyer puan kaybeder ve Anagold 24 Erzincanspor kazanır ise alacağı galibiyet Anagold 24Erzincanspor’u Play-Off’a taşır. Sarıyer mağlup olur, Anagold 24 Erzincan beraberlikle ayrılır ve temsilcimiz kazanırsa ikili averajla Anagold 24Erzincan Play-Off turuna kalır. Şayet Sarıyer ve Anagold 24Erzincanspor mağlup olur AFJET Afyonspor kazanırsa play-off turuna ise Sarıyer ile puan eşitliği olmasına rağmen ikili averajda üstün olan AFJET Afyonspor yükselen taraf olur. >> Mustfa ERTÜRK’ün Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti