Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Jetlerin dünü ve yarını masada

Jetlerin dünü ve yarını masada

AFJET Afyonspor, kaybedilen Şanlıurfaspor maçının ardından kolları sıvadı ve gelecek sezon yapılanmasına başladı. Jetlerin kalan son 3 maça da genç ağırlıklı çıkması planlanıyor

 

Misli.com 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor, Şanlıurfaspor deplasmanındaki maçın 90+1’inci dakikasında kalesinde gördüğü golle Play-Off şansını büyük ölçüde yitirdi. AFJET Afyonspor’da yönetim gelecek sezonun kadro planlaması için harekete geçti.
Ara transfer döneminde kadrosuna deneyimli oyuncular katan AFJET Afyonspor’da Kulüp Başkanı Yusuf Ulutürk gelecek sezonu da bugünden planladıklarını açıklamıştı.
Şanlıurfaspor deplasmanında kaybedilen 3 puanla matematiksel anlamda şansı bulunmasına rağmen puan farkının çok açılması ve pozitif vakalar nedeniyle ideal kadrosuna erişemeyen AFJET Afyonspor Play-Off umutlarını da bu sezon noktaladı.
Ligde kalan 3 maça formalite niteliğinde çıkacak olan Jetlerde, teknik ekibin kalan maçlarda genç oyunculara daha fazla şans verebileceği de ihtimal.
Teknik Direktör Bahattin Güneş, Şanlıurfaspor maçında pozitif vakalar nedeniyle genç oyuncularına şans verdi. Ligdeki son 3 maça da gençlerin de içinde yer alacağı bir kadroyla çıkmaya sıcak baktığı öğrenilen Teknik Adam Güneş, Türk futboluna ve AFJET Afyonspor’a kazandırılacak gençlerin tecrübe kazanmasına imkan tanıyacağı belirtildi.
Kalan maç takviminde takımın başında görev yapmaya devam edecek olan Teknik Direktör Bahattin Güneş ile gelecek sezon için devam edilip edilmeyeceği ise merak konusu. Geldiği günden bu yana AFJET Afyonspor’un üst sıralara tırmanışında önemli rol oynayan Güneş ile yönetimin de yakın zamanda bir görüşme yapacakları ve çıkacak sonucun kamuoyu ile paylaşılacağı ifade edildi. >> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi