Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

JETLER’in galibiyeti hesapları son haftaya bıraktı

TFF 2. Lig Kırmızı
JETLER’in galibiyeti hesapları son haftaya bıraktı

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor ligin 33. haftasında kendi sahasında Keçiörengücü’nü konuk etti. İlk yarısı golsüz 0-0 eşitlikle tamamlanan maçın ikinci yarısında Aykut ve Oltan ile iki gol bulan AFJET Afyonspor rakibini 2-0 mağlup etti.
Menemen Belediyespor, Etimesgut Belediyespor deplasmanında 4-4 berabere kalarak 1 puan aldı. Hatayspor ise Amed Sportif deplasmanında 1-1 berabere kalarak 1 puan aldı. AFJET Afyonspor, rakiplerinin puan kaybettiği haftada kazanarak lider Hatayspor’la arasındaki puan farkını 2’ye ikinci Menemen Belediyespor ile 1’e düşürmeyi bildi.
MAÇTAN DAKİKALAR
19. dakikada gelişen Keçiören atağında kazanılan serbest vuruşta ceza alanı içine yapılan ortada Afjet Afyonspor savunması topu ceza sahası dışına uzaklaştırdı. Ceza sahası dışında yumuşak bir vuruş yapan Keçiörenli Uğur’un şutu az farkla auta çıktı.
24. dakikada gelişen Afyonspor atağında, bir serbest vuruş kazanıldı. Topun başına geçen Yasin ceza sahası içerisine çok güzel bir orta ile topu gönderdi. Topa aynı güzellikte kafa vuran Oltan’ın şutu az farkla auta gitti.
28. dakikada gelişen Afyonspor atağında sağ kanattan bindiren Türker içeriye çok güzel bir orta yaptı. Ceza sahası içerisinde topla buluşan Yasin topa çok güzel vurdu. Top direğin dibinden auta çıktı.
45. dakikada gelişen atakta Afyonspor serbest vuruş kazandı. Topun başına geçen Timuçin topa sert vurdu. Top az farkla auta çıktı.
55. dakikada gelişen AFJET Afyonspor atağında korner kazanıldı. Topun başına geçen Yasin Yener, 6 pas içine ortasını yaptı. Kaleciyi geçen top savunma arasında Aykut’un kafa şutuyla ağlara gitti. 1-0
59. dakikada gelişen Keçiören atağında İlyas Kubilay Yavuz, uzaktan sert ve düzgün bir şut çekti fakat top az farkla üstten auta çıktı.
70. dakikada bir kez daha yüklenen Keçiören’de Ayhan topa ceza sahası içinde vurdu. Kaleye giden topu savunma arasında Kaleci Bekir son anda fark etti ve mutlak golü engelledi.
83. dakikada gelişen Afyonspor atağında Tugay’ın pasında Oltan topa ceza sahasında vurdu. Savunmadan gelen müdahale ile top kornere çıktı.
86. dakikada gelişen Afyonspor atağında ceza sahası önünde topla buluşan Yasin rakibine attığı çalım sonrasında vuruşunu gerçekleştirdi ve top az farkla yandan auta çıktı.
88. dakikada gelişen AFJET Afyonspor atağında Yasin şık ve düzgün bir ara pası ile Oltan’ı buluşturdu. Oltan’ın sadece dokunduğu top ağlarla buluştu. 2-0
Bu dakikadan sonra gelişen ataklarda başka gol olmazken AFJET Afyonspor 2-0 kazandığı bu maçtan sonra puanını 70’e çıkardı.

 

STAT: Zafer Stadyumu
HAKEMLER: Alper Çetin(*), Bilal Gölen (**), Murat Şener (**)
AFJET AFYONSPOR: Bekir (****), Türker (***), Bayram(***), Yasin (***), Timuçin ** (Dk 66 Erdi*), Nazmi *** (Dk 90 Samet), Ali (***), İsmet (***), Aykut*** (Dk 74 Tugay*), Ersel (***), Oltan (***)
KEÇİÖRENGÜCÜ: Yakup (*), Ayhan (*), Abdurrahman(*), İlyas Kubilay *(Dk 78 Ahmet*), Burak ** (Dk 64 Okan *), Okan (*), Uğur(**), Şahin (Dk 83Umut), Tarık (**), Sinan (**), Hüseyin (**),
SARI KARTLAR: Bayram, Yasin, Nazmi (AFJET Afyonspor), Uğur Utlu Ayhan Gürbüz, Şahin, Abdurrahman Kuyucu (Keçiörengücü)
GOLLER: Dk. 55 Aykut, Dk. 88 Oltan (AFJET Afyonspor)

 

 

Gülpınar ideal  11’i sahaya sürdü

 

Sakatlıklar ve kart cezaları yüzünden sahaya bir türlü istediği 11’i süremeyen AFJET Afyonspor Teknik Direktörü Serhat Gülpınar Keçiörengücü maçına tam kadro hazırlandı ve ideal 11’ini sahaya sürdü

 

AFJET Afyonspor’un Teknik Direktörü Serhat Gülpınar, kazandığı maçlarla da takımda sevilen isimler arasında yerini aldı. AFJET Afyonspor’a geldiği günden bu yana hep eksiklerin olduğuna dikkat çeken Gülpınar, bu hafta yaptığı tam kadro antrenmanlar ardından ideal 11 ile sahaya çıktı. İdeal 11’de ise kalede Bekir Demircan, savunmada Bayram, Nazmi, Türker ve İsmet, Orta Sahada Ali Kılıç, Timuçin, Aykut, Ersel ve Yasin, forvette ise Oltan’a görev aldı.

 

Yasin iki asist yaptı

 

AFJET Afyonspor’da atılan iki golde de becerileri ile gol hazırlığını yapan Yasin Yener verdiği şık pas ve kullandığı kornerdeki ortası ile hem Aykut’a hem de Oltan’a gol attırmayı başardı. Yasin Yener, iki asitle oynadığı bu maçta gördüğü sarı kart ile Hatayspor maçında cezalı duruma düştü.

 

Alkışlar Bekir’e

 

AFJET Afyonspor’un kalesinde zaman zaman ufak hatalar yaparak taraftarların yüreğini ağzına getiren Kaleci Bekir Demircan bu maç yaptığı şık kurtarışlarla takımını ipten alan isim oldu. Bu maçta yaptığı kurtarışlarla takımına 3 puan kazandıran isimler arasında yer alan Kaleci Bekir Demircan, eldivenlerinin hakkını verdi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti