Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Jetlerin ikinci yarısı – Kocatepe Gazetesi

TFF 2. Lig Kırmızı
Jetlerin ikinci yarısı

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor ligde şampiyonluğun adayları arasında yer alıyor. Antalya Kampı’nda çalışmalarına devam eden AFJET Afyonspor, ikinci yarıda 17 maça çıkacak. 2 maçını Ocak ayında oynayacak olan 5’er maç Şubat ve Mart aylarında oynayacak. 4 maçını Nisan ayında oynayacak olan Jetler son maçında Hatayspor’a konuk olacak. İkinci yarıda 9 maçı evinde oynayacak olan Jetler 8 maçını da deplasmanda oynayacak. 8 maçın 5’inde Cumartesi günü sahaya çıkacak olan Jetler 3 maçını da Pazar günü oynayacak.
OCAK AYI
İkinci yarının başlayacağı Ocak ayında iki maça çıkacak olan AFJET Afyonspor 21 Ocak pazar günü Tokatspor’u konuk edecek. Jetlerin Tokat’ı ağırlayacağı maç saat 13.30’da başlayacak. 28 Ocak’ta Mersin İdman Yurdu’na konuk olan mor-beyazlılar bu maçına yine Pazar günü 13.30’da çıkacak.
ŞUBAT AYI
Jetler Şubat ayında 5 maça çıkacak. Bu maçların ilki 4 Şubat’ta Sivas Belediyespor ile Afyonkarahisar’da oynanacak. İkinci yarının üçüncü haftasında Sivas’ı evinde ağırlayacak Jetlerin maçı yine 13.30’da başlayacak. İkinci maç 10 Şubat’ta deplasmanda Tuzlaspor ile oynanacak. İkinci yarının dördüncü maçında Tuzlaspor’a konuk olacak Jetlerin maçı 10 Şubat Cumartesi günü saat 13.30’da başlayacak. 14 Şubat Çarşamba günü AFJET Afyonspor Şubat ayının üçüncü maçında kendi sahasında Bodrum Belediye Bodrumspor’u konuk edecek. Maç saat 13.30’da başlayacak. Şubat ayının dördüncü maçında 18 Şubat’ta sahaya çıkacak olan AFJET Afyonspor deplasmanda Menemen Belediyespor’a konuk olacak. Şubat ayının beşinci maçında ise AFJET Afyonspor 25 Şubat’ta Etimesgut Belediyespor’u konuk edecek.
MART AYI
Mart ayında 5 maça çıkacak olan Jetler, 3 maçını deplasmanda 2 maçını ise evinde oynayacak. 3 Mart Cumartesi günü deplasmanda Eyüpspor’a konuk olacak Jetlerin maçı 13.00’te başlayacak. 11 Mart Pazar günü ev sahibi olacak olan Jetler kendi sahasında Kocaeli Birlikspor’u ağırlayacak. Maç saat 15.00’te başlayacak. 17 Mart Cumartesi günü Sarıyer deplasmanına konuk olacak olan AFJET Afyonspor’un bu maçı 15.00’te başlayacak. 25 Mart Pazar günü evinde İnegölspor’u konuk edecek olan Jetlerin maçı saat 15.00’te oynanacak. Mart ayının son maçına 31 Mart’ta çıkacak olan AFJET Afyonspor Cumartesi günü saat 15.00’te Sancaktepe Belediyespor’a konuk olacak. Nisan ayında 4 maça çıkacak olan Jetler 3 maçı evinde 1 maçı da deplasmanda oynayacak. 8 Nisan’da Amed Sportif’i ağırlayacak olan saat 15.00’te maça çıkacak. 31. hafta  maçında Bucaspor’a konuk olacak olan AFJET Afyonspor 15 Nisan Pazar günü saat 15.00’te sahaya çıkacak. 22 Nisan ve 29 Nisan’da ev sahibi olacak Jetler önce Kastamonu 1966’yı sonrasındaki haftada da Keçiörengücü’nü ağırlayacak. İki maçta Pazar günü saat 15.30’da başlayacak.
MAYIS AYI
Ligin son maçına Mayıs ayının ilk haftasında çıkacak olan AFJET Afyonspor 5 Mayıs Pazar günü saat 15.30’da Hatayspor’a konuk olacak. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti