Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Jetlerin Play-Off’u Balıkesir’de – Kocatepe Gazetesi

Bölgesel Amatör Lig 7.
Jetlerin Play-Off’u Balıkesir’de

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup’ta mücadelesini tamamlayan AFJET Afyonspor 24 Nisan Pazar günü (bu hafta sonu) Balıkesir’de Play-Off karşılaşmasına çıkacak. Halide Edip Adıvarspor’la oynayacağı maç için hazırlıklarına başlayan AFJET Afyonspor hafta sonu oynanacak maç için teknik işlemlere de başladı. Balıkesir’deki bağlantıları kuran Jetler idman sahası için yer bulması halinde yarın (20 Nisan) akşam saatlerinde yola çıkmayı hedefliyor.
BALIKESİR YAKLAŞIK 350 KİLOMETRE
Afyonspor’un Halide Edip Adıvarspor’la oynayacağı maç için yaklaşık 350 kilometre yol gideceğini belirten AFJET Afyonspor Sportif Direktörü Cevat Macit, “Yaklaşık 350 kilometre yol gideceğiz. Federasyon’un verdiği karar gereği Balıkesir’de Pazar günü saat 15.00’de maçımızı oynayacağız. Sakatlığımız çok şükür bulunmuyor. Finale tam takım halinde hazırlanıyoruz. Yapacağımız girişimler başarılı sonuç verir antrenman için yer ve kalacak oteli hemen ayarlayabilirsek yarın akşam saatlerinde yola çıkacağız” dedi.  
JETLER BALIKESİR’E ÇIKARTMA BEKLİYOR
Bugüne kadartaraftar desteğini hep ardında hisseden AFJET Afyonspor en büyük desteği bu maçta bekliyor. Her işadamından bir iki otobüs talebinde bulanan Teknik Adam Macit, “Bütün taraftarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Bu güne kadar onlardan hiçbir şey istemedik. Ama bugün işadamlarından taraftara otobüs desteği sağlamasını istiyoruz. Her işadamının taraftarımıza bir iki otobüs istiyoruz. Onlarında şampiyonluk yolunda bu şekilde bir katkısı olsun. Tüm mülki amirleri, memurları, esnaflarımızı işadamlarını, bir otobüs sloganıyla hedeflediğimiz 60-70 otobüse ulaşmayı temenni ediyorum” dedi.

HALİDE EDİP ADIVARSPOR DA TAM KADRO
Kart cezası bulunmayan Halide Edip Adıvarspor’un da Balıkesir hazırlıkları başladı. Tam kadro halinde çalışmalara başlayan Halide Edip Adıvarspor’un hedefi AFJET Afyonspor’u mağlup ederek karşılamayı galibiyetle tamamlamak.
6 MERKEZDEN BİRİ AFYON
AFJET Afyonspor’un rakibi olma olasılığı taşıyan 5. Grup ve 6. Grup şampiyonları da aynı gün ve aynı saat Afyonkarahisar Spor Kompleksi’nde karşı karşıya gelecek. Bu maç için de Konya temsilcisi Sarayönü Belediyespor ile Türk Metal Kırıkkalespor takımları da Afyonkarahisar için hazırlıklara başladı.
BİR MAÇ EKSİK
12 Grubun şampiyonlarının oynayacağı Play-Off karşılaşmalarının ilk etabında bir maç eksik. Eksik olan son maçın ise 3. ve 4. grubun şampiyonunun belli olmasından sonra kararlaştırılacağı aktarıldı. >>Mustafa Ertürk’ün Haberi

 

 

Play-Off müsabakalarında mücadele edecek takımların yerleri ve tarihleri şu şekilde:
24.04.2016 15:00 12 BİNGÖLSPOR-ELAZİZ BELEDİYESPOR    4 EYLÜL-SİVAS
24.04.2016 15:00 SARAYÖNÜ BLD.-T.M. KIRIKKALESPOR    SPOR KOMPLEKSİ-AFYONKARAHİSAR
24.04.2016 15:00 AFJET AFYONSPOR-H.EDİP ADIVARSPOR    ATATÜRK-BALIKESİR
24.04.2016 15:00 KÜTAHYASPOR-MUĞLASPOR    ATATÜRK-ISPARTA
24.04.2016 15:00 SULTANGAZİ SPOR-KOCAELİSPOR    ATATÜRK-ESKİŞEHİR