Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Jetler’in rakibi Demirspor – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Jetler'in rakibi Demirspor

Kendi evinde ikinci maçını oynayacak olan AFJET Afyonspor bu hafta Eskişehir Demirspor’u konuk edecek. Geçen hafta Ankara DSİ Spor deplasmanında 1 puan kazanan AFJET Afyonspor bu haftayı 3 puanla tamamlamak istiyor

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden AFJET Afyonspor 5. hafta müsabakalarında Eskişehir Demirspor’u konuk edecek. Geçen sezon aldığı 2 maç seyircisiz oynama cezasını bu hafta da çekecek olan AFJET Afyonspor 7. haftada seyircisine kavuşacak. Bu hafta Eskişehir Demirspor’u konuk edecek olan Jetler bu maçtan 3 puanla ayrılmak istiyor. Lig’de mağlubiyeti bulunmayan 4 takım arasında yer alan Jetler bu maçta da seriyi sürdürmenin peşinde olacak. Mağlubiyeti bulunmayan takımların başında Serik Belediyespor lider olarak yer alırken Jetler bu sıralamada ikinci sırada yer alıyor. Konyaaltı Belediyespor da mağlubiyeti olmadan grupta 4. sırada bulunuyor. Ankara DSİ Spor ise yenilgisiz takımların arasında 5. sırada yer alıyor. Lider Serik Belediyespor’la arasında 3 puan bulanan Jetler maç eksiği ile ikinci sırada yer alıyor. Serik Belediyespor’un bu haftaki rakibi ise üçüncü sırada yer alan Pursaklar Belediyespor olacak. İscehisarspor’dan aldığı mağlubiyetle Pursaklar’ın 1 mağlubiyeti 2 galibiyeti bulunuyor.
Jetler’in rakibi Eskişehir Demirspor’un 3 maçta 1 galibiyeti 1 beraberliği ve 1 mağlubiyeti bulunuyor. Jetler kendi evinde oynamanın avantajını kullanarak galibiyeti hedefliyor. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti