Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Jetlerin şampiyonluk tacı Umre oldu

Jetlerin şampiyonluk tacı Umre oldu
Jetlerin şampiyonluk tacı Umre oldu

Yanlarında aileleri ve yeni doğmuş bebekleriyle Umre’ye giden AFJET Afyonspor ekibi, Kabe ile buluşma esnasında gözyaşları içinde duygu dolu anlar yaşadı. Kabe’nin feyzi, rahmeti ve bereketi ile dünyevi kaygılardan sıyrılan Jetler edep ve hürmetle tasavvur üstü bir halde dualarını yaptı.
Müthiş bir taraftar desteğini arkalarına alarak kazandıkları şampiyonluğun ardından Umre’ye giden AFJET Afyonsporlu oyuncular, kendilerini bu uzun maratonda bir an bile olsa yalnız bırakmayan Afyonspor taraftarlarına da dua ederek teşekkür etti.
Hediyeleşmenin Rasullah’ın sünneti olduğunu bilen Jetler anneler gününde annelerine anlamlı bir hediye olsun düşüncesiyle anneleri adına Umre yaptı.
İmrenilecek şekilde uyumlu, huzurlu ve mutlu görünen Jetler, insanlık ve İslam Tarihi’nin mihenk taşı olan Arafat, Mina, Müzdelife ve Cebel-i Sevr ziyaretlerini de gerçekleştirdi.
Ziyaretçilerinin memnuniyeti ile farkını ortaya koyan Şeneller Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Şenel, yolculuğun ve mekanın önemine dikkat çekerek burada hiçbir anın boş geçirilmemesini Jetlere anlattı. İlahi lisan kelamında hem önemli hem de özel ibadetlerini hazzın zirvesinde yaşayabilmeleri adına Kur’an ve sünnette emredildiğini söyleyen Şenel, ifade edildiği şekil ve usulde makbul ile mebrur Umreler yapabilmeleri için tüm tecrübelerini Jetlere aktardı.