Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Jimnastik’te başlayan projeler devam ediyor

Jimnastik’te başlayan projeler devam ediyor
Jimnastik'te başlayan projeler devam ediyor

Özel Sporcular için gerçekleştirilen “Jimnastikle Hayat Başlar” projesi Aralık ayında başlamıştı. Proje yine Aralık ayında tamamlanacak. Çocukların yeteneklerini belirleme çalışması olan “Herşey Sende Gizli” projesi de Şubat ayında başlamıştı ve başarılı bir şekilde devam ediyor

Vali Hakan Yusuf Güner’e sunulan ve Valalik makamınca onaylandıktan sonra Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Antrenörleri’nden Derya Demirok tarafından Aralık ayında başlatılan Özel Sporcular için “Jimnastik’le Hayat Başlar” adlı proje, başarılı bir şekilde devam ediyor. Aralık ayında tamamlanacak olan proje bir çok engelli bireye sporu sevdiriyor.
Çocukların yeteneklerini geliştirmek için yapılan bir diğer Derya Demirok projesi ise “Herşey Sende Gizli” projesi. Gerçekleştirilen iki proje de başarılı bir şekilde devam ediyor. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Jimnastik Salonu’nda sporcularla yapılan çalışmalar devam ederken bu iki proje çok verimli ve güzel sonuçlar elde edilmesini sağlıyor. (Kocatepe Haber Merkezi)