Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kabaran destek verenlere teşekkür etti

Türkiye Basketbol Ligi’nde oynadığı
Kabaran destek verenlere teşekkür etti

Türkiye Basketbol Ligi’nde oynadığı Play-Off karşılaşmasıyla sezonu tamamlayan Afyon Belediyespor, son maçında Tofaşspor’a 78-93’lük skorla kaybetti. Maçtan sonra yapılan açıklamalarda konuşan Afyon Belediyespor Koçu Mehmet Kabaran, “Tofaş çok iyi oyunculara sahip bir takım, çok değerli bir koçları var. Az önce benim için söylediklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Orhun ağabeyinin kendi ağzından benimle ilgili söyledikleri beni çok gururlandırdı ve mutlu etti. Sezonun ilk gününden itibaren çok iyi bir basketbol oynuyorlar. Serinin ilk iki maçında zaten çok net bir şekilde gösterdiler bizlere orada çok konsantre olamadık bu seriye fakat kendi evimizde daha konsantre olduk. Zaten evimizde daha farklı oynuyoruz sezon başından bu yana. Ben takım arkadaşlarıma evimizde oynayacağımızı söyledim. O yüzden arkadaşlarım arkamda durdular ve beni yanıltmadılar maçı bu noktaya kadar getirdiler ve kazanabilir miydik tabii ki de kazanabilirdik çok basit hatalar yapıldığı zaman da Tofaş gibi takıma bir noktadan sonra oyunun içinde kalamıyorsunuz. Sezon geneline baktığımız zaman iyi oyunumuzun sonucunu Play-Off’lara kaldık. Ben buradan bizlere her zaman destek olan başta Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a teşekkür etmek istiyorum. Umarım desteği artarak devam eder. İnşallah önümüzdeki sezonda Süper Lige çıkacağız” dedi.
“EVİMİZDE KAZANMAK İSTERDİK”
Kendi sahasında oynadıkları maçı kazanmak için sahaya çıktıklarını belirten Afyon Belediyespor’un başarılı Kaptanı Orçun Tunca, “Serinin son maçını kazanmak için sahaya çıktık. Ancak sahadan mağlubiyet ile ayrıldık. 2-0 geriye düşmüştük üzgünüz. Evimizde kazanmak isterdik. Tofaş’a Yarı Final’de başarıları diliyoruz” şeklinde konuştu.
ENE’DEN KABARAN’A
 ÖVGÜ DOLU SÖZLER
Yapılan açıklamada Afyon Belediyespor Koçu Mehmet Kabaran’dan övgü dolu sözlerle bahseden Tofaşspor’un Koçu Orhun Ene, “Bizimle ilgili konuşacak bir şey yok, biz şampiyon olamazsak zaten hedefimize ulaşmayacak bir takımız fakat, Afyon takımı için koç ile ilgili birkaç söz söyleyeceğim. Bir kere kendisi sıkıntılı bir dönemde geldi. Bu ligin sonuna kadar da normal sezonda çok iyi bir mücadele verdi özellikle oynattığı oyunla; biz koçlar birbirimiz ile bir kere oynasak bile birbirimizi yakından takip eden meslektaşlarız. Takımını alt sıralardan alarak üstlere çıkardı kendisini genç bir koç olarak tebrik ediyorum. Biz burada kazansak da becerisi, başarısı takımı ile birlikte artık organizasyon, buradaki seyirciler ile yaratılan atmosfer ile esasında bunlar göz ardı edilmeyecek başarılar. Genelde Türkiye’de sonuca odaklı olduğumuz için, bugün onlar elenmiş olsa da, bu lige renk katan hem şehir olarak, hem de basketbol olarak renk katan bir kulüp. İnşallah çok önemli sezonlar olacak kendisine başarılar diliyorum. Biz kendi işimize bakacağız artık önümüzde önemli bir Sakarya serisi var orada da iyi oyunumuzu oynayıp lige çıkmak istiyoruz” diye konuştu.
“AFYON
DEPLASMANININ ZOR OLACAĞINI BİLİYORDUK”
Afyonkarahisar’da Afyon Belediyespor’la oynayacakları maçın zor olacağını bildiklerini belirten Tofaşspor’un genç oyuncusu Yiğit Arslan, “Buraya gelirken zor bir maç geçeceğini düşünüyorduk. Çünkü Afyon takımı için final niteliğinde bir maçtı. O yüzden maçı asılacaklarını, ellerinden geleni yapacaklarını biliyorduk. Bizde ona göre çalıştık rakibimizi çok ciddiye aldık ve sonunda da amacımıza ulaştığımızı düşünüyorum. İlk yarıda kendi oyunumuzu yansıtamadık fakat, ikinci yarı daha sert oynayarak daha iyi müdafaa yaparak farkı açtık. Şimdi hedefimize son üç maç kaldı bu üç maçı en iyi şekilde oynayarak en üst lige çıkmak istiyoruz. Afyon takımını da tebrik ediyorum” ifadesini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti