Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kabus geri döndü: 3 yaralı

Kabus geri döndü: 3 yaralı
Kabus geri döndü: 3 yaralı

Uzun bir süredir hiç bir kavgaya karışmayan minibüsçü ve halk otobüsü şoförleri arasındaki barış havası dün sona erdi. Gündüz başlayan kavga akşam üç kişinin silahla yaralanması ile son buldu

Dün öğle saatlerinde Ahmet Necdet Sezer hattında çalışan 03 M 0336 plakalı minibüsün şoförü Bilal O. ile Tureks Halk Otobüsü’nün şoförü Cafer T. arasında Ahmet Necdet Sezer Kampüsü önündeki durakta henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı.
İLK KAVGADA SOPALAR KONUŞTU
Minibüs ve halk otobüsü şoförleri kalkış saatlerinin gelmesiyle duraktan ayrıldılar. Yol boyunca tartışmayı sürdüren taraflar, Maliye binası önüne geldiğinde araçlarından indiler. İki şoförün kavgaya başladıkları anda çevreden gelenlerin de olaya dahil olmasıyla kavga büyüdü. Minibüs şoförü Bilal O. darp edilerek yaralandı. Kavga sonrası olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, yaralı minibüs şoförü Bilal O. olay yerine gelen ambulansla Afyonkararahisar Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Bilal O.’nun başına aldığı sopa darbeleri nedeniyle yaralandığı öğrenildi.
SONRA OTOBÜS TAŞLANDI
Olaylar yatıştı sanılırken saat 17.00 sıralarında Tureks’e ait bir halk otobüsü kimliği belirlenemeyen şahıslar tarafından taşlandı. Araçta maddi hasar meydana gelirken, olayın failleri belirlenemedi.
EN SONUNDA
SİLAHLAR ÇEKİLDİ
Tüm bu olayların ardından saat 20.00 sıralarında Anıtpark önündeki Tureks bürosu önünde silah sesleri duyuldu. Tureks çalışanlarından Nuri Y. büro önünde beklerken, Enver S. isimli şahıs olay yerine geldi. Taraflar arasında kavga çıkınca Enver S.’nin tabancasından çıkan 6 kurşun özel halk otobüsü çalışanı Nuri Y., kardeşi Ferdi Y., ve kavgayı ayırmak isteyen minibüsçünün ağabeyi Gökhan S.’ye isabet etti. Kavgada yaralanan Nuri Y., ve Gökhan S., özel araçla Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Yaralıların hastaneye taşındığı özel araca olay yerine gelen polis araçları da eskortluk etti. Kavgada bacağından yaralanan Ferdi Y. ise yaralanmasına ve bacağından kan gelmesine rağmen olayın şoku ile çevrede dolaşmaya başladı. Arkadaşlarının sakinleştirmeye çalıştığı Ferdi Y., hastaneye gitmesi yönünde güçlükle ikna edildi.
ÖNLEM ALINMALIYDI
Silahlı saldırı gerçekleştiren ve kaçan Enver S.’nin olaydan yaklaşık 1 saat sonra polise teslim oldu. Olayın ardından Anıtpark önünde gecenin ilerleyen saatlerine kadar geniş güvenlik önlemleri alındı. Silahlı saldırıya ve yaşananlara tepki gösteren Tureks firmasıyöneticileri ise sabahki kavganın ardından gereken önlemlerin alınmadığını belirterek Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü’ne sitem ettiler.
Minibüsçüler ile otobüsçüler arasındaki ilk kavganın ardından gerekli güvenlik önlemlerinin alınmaması ve tarafların kontrol altında tutulmaması vatandaşlarca da tepkiyle karşılandı. (Kocatepe Haber Merkezi)