Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kaçak kömüre ceza gelecek – Kocatepe Gazetesi

Kaçak kömüre ceza gelecek – Kocatepe Gazetesi
Kaçak kömüre ceza gelecek

Afyonkarahisar Belediyesi’nden yapılan açıklamada kaçak kömür kullanımının cezalandırılacağı kaydedildi

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, vatandaşları ve kömür satıcılarını uyardı. Denetimlerin sıklaştırıldığını belirten Başkan Çoban, vatandaşların mağdur olamamaları için yakma saatlerine uymaları gerektiğine dikkat çekti. Başkan Çoban “Soluduğumuz havadan hepimiz sorumluyuz, bundan dolayı yaktığımız kömürün kalitesine dikkat edelim, yakılmaması gereken malzemeleri yakmayalım, yakma saatlerine, kaloriferlerimizi yakıcı belgesi olan ehil kişilere yaktıralım. Astım hastası veya nefes darlığı olan vatandaşlarımızı eşimizi dostumuzu düşünerek hareket edelim” diye konuştu.
Öte yandan yapılan açıklamada Afyonkarahisar Belediyesi ve Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü koordinasyonunda, İl Emniyet Müdürlüğü, Defterdarlık, Sağlık Müdürlüğü’nün de katılımıyla denetimlerin yoğun bir şekilde devam ettiği bildirildi.
Denetimler sonucu kaçak kömür veya mahalli çevre kurulu kararlarına uygun kaloride olmayan kömür satıcıları ve tüketiciler yakma saatlerine uymayanlar ateşçi belgesi bulunmayan yakıcılar, filtre takması gerektiği halde filtre takmayanların cezalandırılacağı bildirildi. (Kocatepe Haber Merkezi)