Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kacar Türkiye 2’ncisi oldu – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Kacar Türkiye 2'ncisi oldu

“Uluslararası Su İşbirliği” konulu resim ve kompozisyon yarışmasında Ömer Faruk Kacar, resim dalında Türkiye ikincisi oldu

Türkiye genelinde; Orman ve Su İşleri Bakanlığı’nın hazırladığı resim ve kompozisyon dalında düzenlenen “Uluslararası su işbirliği” konulu yarışmada Oruçoğlu İlköğretim Okulu 7. Sınıf öğrencisi Ömer Faruk Kacar, resim dalında Türkiye ikinciliğini elde etti.
Isparta DSİ 18 Bölge Müdürlüğü’nde 22 Mart 2013 Dünya Su Günü etkinlikleri çerçevesinde hazırlanan törende derece alan öğrencilere ödülleri verildi. Resim dalında Türkiye ikincisi olan Ömer Faruk Kacar’a ödülünü ise; DSİ. 18 Bölge Müdürü Murat Acu verdi. Oruçoğlu İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Üçler Yıldırım, öğrencileri Ömer Faruk Kacar’ın elde ettiği başarının hem kendilerini hem de okullarını gururlandırdığını ifade etti. Öte yandan Kacar’ın Türkiye ikinciliğini elde eden resmi, su bilincinin öğrencilere ve vatandaşlara aktarılması amacıyla DSİ Genel Müdürlüğü’nün katılacağı tüm sergi ve fuarlarda sergilenecek. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti