Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kadın haklarına yönelik çalışmalar sürüyor

DEVLET ÇALIŞMALARI SÜRDÜRÜYORAfyonkarahisar Valisi
Kadın haklarına yönelik çalışmalar sürüyor

DEVLET ÇALIŞMALARI SÜRDÜRÜYOR
Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle kutlama mesajı yayınladı. Tutulmaz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nün, aile kurumunun temel taşı, değerlerin temsilcisi, taşıyıcısı ve koruyucusu olan kadınların sosyal yaşamda yaşadıkları sıkıntıları ve sorunları ifade etmeleri açısından önemli bir gün olduğunu belirtti. Vali Tutulmaz, “Dünyada demokrasinin gelişmesi ve insan hakları standartlarının yükselmesiyle birlikte kadın hakları mücadelesinde önemli mesafeler kat edilmiştir. Devletimiz mevcut durumu yeterli görmeyerek başta eğitim olmak üzere sosyal, ekonomik hayatta kadınlarımızın toplumdaki konumunun geliştirilmesi, hak ettiği değerin verilmesi için çalışmalara devam etmektedir. Tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü en içten dileklerimle kutlarım” dedi.
KADINLAR SEVGİNİN SİMGESİ
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle yayınladığı mesajda; kadının merhamet şefkat sevgi ve fedakârlığın sembolü olduğunu belirtti. Çoban; “Hayatını ailesine adayan kadınlar, toplumun her alanında üstlendikleri misyonu en güzel şekilde taşımaktadır. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü, 1921 yılından beri tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de kutlanmaktadır. Kadınlarımız, anne, kız kardeş, eş ve evlat olarak dünyayı daha yaşanılabilir bir yer haline getirmektedirler. Sevginin simgesi kadınlarımızın bu anlamlı günlerini kutluyor sağlık, başarı ve mutluluk diliyorum” diye konuştu.
KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLADILAR
AK Parti Milletvekilleri Ali Özkaya, Hatice Dudu Özkal, CHP Milletvekili Burcu Köksal, MHP Milletvekili Mehmet Parsak, İGM Başkanı Salih Sel, AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk, ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser ve Meclis Başkanı Mehmet Sıtkı Merdivenci, TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Berna Tokman, Baro Başkanlığı adına Av. Gönül Ar Güngör, İl Sağlık Müdürü Dr. Serhat Korkmaz, Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Abdullah Çelik, ESOB Başkanı Abdülkadir Konak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayan mesajlar yayınladı.

 

Kadınlar günü Afyon’da kutlanacak

 

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle yurt genelinde olduğu gibi bugün Afyonkarahisar’da da çeşitli programlar düzenlenecek

 

8 Mart Dünya Kadınlar Günü programı doğrultusunda bugün sabah saat 09.00’da Kocatepe Parkı Atatürk Anıtı’nda çelenk töreni düzenlenecek. Kadınlardan oluşan bir heyet tarafından Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz ve Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ziyaret edilecek. Rehberlik Araştırma Merkezi (RAM) Salonunda saat 10.30’da resmi program gerçekleştirilecek.

 

CHP’den 8 Mart’a özel program

 

CHP İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle program organize edildi

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Kadın Kolları Başkanlığı’nca düzenlenen program kapsamında bugün sabah saat 10.00’da partide basın açıklaması düzenlenecek. Daha sonra CHP Çay Kadın Kolları Başkanlığı’nca düzenlenen kahvaltı programı Çay ilçesinde bir tesiste gerçekleştirilecek. CHP’li hanımlar öğleden sonra Harb-İş pazarında emekçi kadınlarla buluşacak. Çay ilçesinde ki programa; CHP Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Gaye Usluer, Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, İl Başkanı Dr. M. Kemal Demirkırkan ve Kadın Kolları Başkanı Şenay Sarman katılacak.