Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kadın muhtar adayları istişare etti

Kadın muhtar adaylarının tanışma
Kadın muhtar adayları istişare etti

Kadın muhtar adaylarının tanışma ve kaynaşma toplantısına Emekliler Lokali ev sahipliği yaptı.
“HANIM ADAYLAR DAHA AVANTAJLI”
Muhtar adayı kadınlar adına konuşan Cumhuriyet Mahallesi Muhtar Adayı Ayşegül Özaltmış, kadın muhtar adayları ile bir araya gelerek seçim propaganda dönemini değerlendiklerini açıkladı.
Özaltmış şöyle konuştu:
“Kadın muhtar adayları olarak tanışıp kaynaştıktan sonra yürüteceğimiz seçim çalışması için yapılacakları gözden geçirdik. Kadın muhtar adaylarının neden tercih edilmesi gerektiğinden söz etmek istiyorum. Bir kadının evine bakış açısı düşünüldüğünde mahallesine olan bakış sonucu her şeyin daha düzenli ve intizamlı olacağı açıktır. Hanımlar daha samimi, titiz ve şefkatle insanlara, olaylara yaklaşacaklardır. Hanımlar pek çok yere beylere nazaran daha kolay biçimde girip çıkabilmektedirler.”
“KADIN MUHTARLAR
EĞİTİLECEK”
31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerine katılan kadın muhtar adayı sayısının fazlalığına dikkat çeken Özaltmış sözlerini şöyle sürdürdü:
“Bu yıl ki yerel seçimlere katılan kadın muhtar sayısının fazlalığı nedeniyle eğitim verilmesi ön görülmüştür. Daha bilinçli muhtar adaylarının faaliyet göstereceği için bu eğitim faaliyeti bizleri memnun edecek. Mahallelerimizin huzuru ve refahı için kadın muhtar adayları olarak mahalle sakinlerimizin desteklerini bekliyoruz. Bu yolda başaracağımıza eminim. Seçmenlerimizin doğru kararlar vermelerini ümit ediyoruz.”  
13 KADIN ADAY BİRARAYA GELDİ
Toplantıda; Cumhuriyet Mahallesi Muhtar Adayı Ayşegül Özaltmış, Hattat Karahisari Muhtar Adayı Güler Hançar, Zafer Mahallesi Muhtar Adayı Ümmuhan Mengü, İstiklal Mahallesi Muhtar Adayı Meral Kurban, Kanlıca Mahallesi Muhtar Adayı Zeliha Sevim, Örnekevler Mahallesi Muhtar Adayı Esra Banu Oksay, Gazi Mahallesi Muhtar Adayı Hanife Taş, Nazmi Saatçi Mahallesi Muhtar Adayı Hatice Kayışoğlu, Dörtyol Mahallesi Muhtar Adayı Ferah Yalçınbaş, Yunus Emre Mahallesi Muhtar Adayı Şule Öztürk, Sümer Mahallesi Muhtar Adayı Selma Uyan, Selçuklu Mahallesi Muhtar Adayı Nurşen Turan, Ali İhsan Paşa Mahallesi Muhtar Adayı Nermin Tuğsuz hazır bulundu.  
Öte yandan toplantıya katılan Ege Kadın Buluşması İl Sekretaryasından Serap Öztürk, Kadın Adayları Destekleme Derneği (KADER)  ile birlikte yerel seçimlere katılacak kadın adaylara özel eğitim çalışması organize edeceklerini söyledi. Serap Öztürk, 27-28 Ekim 2018 tarihinde ÇYDD olarak ev sahipliği yaptıkları Kadın Buluşması Toplantısında alınan karar gereğince eğitim faaliyetleri yürüteceklerini belirtti. Öztürk, Şubat ayı başında yer ve saat bilgileri netleşince kamuoyuna duyuracakları ilk eğitimin İnsan İlişkileri Uzmanı Görkem Başaran tarafından verileceğini sözlerine ekledi. >> Burcu AYDIN’ın Özel Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti