Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kadınlar Meclisi’nden ATSO ve AEV’e ziyaret

Kadınlar Meclisi’nden ATSO ve AEV’e ziyaret

Afyonkarahisar Belediyesi Kent Konseyi Kadınlar Meclisi Başkanı Canser Kuzu, ATSO Başkanı Hüsnü Serteser ile AEV Genel Sekreteri Murat Diker ziyaret etti

Kent Konseyi Kadınlar Meclisi Başkanı Canser Kuzu ile beraberindeki heyet, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’i ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.
“ÇALIŞMALARIMIZI ANLATIYORUZ”
Kadınlar Meclisi’nin çalışmaları hakkında Serteser’e bilgi veren Kuzu, “Bu göreve seçileli 1 ay oldu. 1 ay zarfında birçok etkinliğe imza attık, atmaya da devam ediyoruz. Yaptığımız çalışmalarımızı, Afyonkarahisar’ın önde gelen sivil toplum kuruluşlarına anlatıyoruz. Sayın Başkanımız Hüsnü Serteser’e, misafirperverlikleri için teşekkür ederiz.” dedi.
“FAALİYETLER TAKİP EDİLİYOR”
ATSO Başkanı Serteser de ziyaret dolayısıyla Kadınlar Meclisi üyelerine teşekkür etti. Serteser, Kadınlar Meclisi’nin faaliyetlerini takip ettiğini, Kadınlar Meclisi’nin Başkanı olan Canser Kuzu’nun Afyonkarahisar’ın tanıdığı, çalışkan bir isim olduğunu belirtti. Serteser, Kadınlar Meclisi üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.
“AEV İLE İŞBİRLİĞİ İÇİNDE OLACAĞIZ”
Meclis Başkanı Kuzu ve beraberindekiler daha sonra Afyon Eğitim Vakfı’nı (AEV) ziyaret etti. AEV’in gençlere verdiği desteğin önemine dikkat çeken Kuzu, Vakıf ile işbirliği içinde olmayı düşündüklerini belirtti.
AEV Genel Sekreteri Murat Diker de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Diker, Kadınlar Meclisi’nin Afyonkarahisar’daki sivil toplum kuruluşları ile işbirliği içinde çalışmasının yararlı olacağını kaydetti.