Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kadınlar üretime hızlı başladı

Kadınlar üretime hızlı başladı

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek öncülüğünde kurulan Kadın Kültür Evleri, bir taraftan da
kooperatifleşme çalışmalarını sürdürüyor. Kooperatif kuran kadınlar, ev ve il ekonomisine katkı sağlayacak

 

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek’in öncülüğünde tüm ilçelerde kurulması için harekete geçirilen Kadın Kültür Evleri, kadınların kendilerini geliştirmelerini sağladığı gibi ekonomiye de doğrudan katkı yapacak. Kadın Kültür Evleri bünyesinde kadın kooperatifleri kuruluyor. Tüm ilçelerde büyük bir heyecan meydana getiren kadın kooperatifleri için Vali Gökmen Çiçek, sosyal medyadan bir mesaj paylaştı.
AFYONKARAHİSAR’IN
MARKASI OLACAK
Vali Çiçek, “Kadın Kültür Evlerimiz bünyesinde ilçelerimizde kurduğumuz kadın kooperatiflerimiz çok hızlı başladı. Birçok ilçede kooperatiflerin kuruluşu tamamlandı. Hatta bazı ilçelerimiz üretime bile başladı. Kadın Kültür Evlerimiz ve kadın kooperatiflerimizi Afyonkarahisar’ın markası olacak.” dedi.
VALİ ÇİÇEK TALTİF EDİYOR, TEŞVİK EDİYOR
Vali Çiçek, ilçelerdeki çalışmaları da taltif ederek şu mesajları paylaştı:
“Çobanlar Kadın Kültür Evi’nde oluşturulan kadın kooperatifimizde süs bitkileri alanında harikalar yapıyor kurdukları serada bitkiyi oluşturdukları atölyede de saksısını üretiyorlar. Tebrikler Çobanlar, tebrikler Kadın Kültür Evleri. Kadın Kültür Evlerimiz üretim merkezi olma yolunda hızla ilerliyor. Bu harika ürünler de Sandıklı Kadın Kültür Evleri’ndeki hünerli eller tarafından yapılmış. Tebrikler.
Sizlerle gurur duyuyoruz. Kadın Kültür Evleri kooperatifleşti ve üretiyor. Hayırlı olsun Sinanpaşa.
Dinarelli satış noktası tamamlanma aşamasına geldi. Çok yakında Kadın Kültür Evleri’nde ürettiğimiz ürünler bu güzel mekanın raflarını süsleyecek. Dinarelli satış noktası Dinar’a ve Afyonkarahisar’a hayırlı olsun.”
Vali Çiçek, Sultandağı Belediye Başkanı Mehmet Aldırmaz’ın “Madem kooperatifimiz ilk siparişini aldı bize düşende gece 04:30’da olsa çalışarak destek vermektir” paylaşımına da “Tebrikler. Allah yardımcınız olsun” şeklinde cevap verdi. >> Burak AYDIN’ın Haberi

 

 

YASAL UYARI

Kocatepe Gazetesi’ne ait haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır. Haberlerin belirli bir kısmını alarak yada başlığını değiştirerek veyahut alt üst edilerek de (gazeteci tabiri ile takla attırıp) alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde de yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır.