Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kadınlara hem spor hem sağlık bilgilendirmesi

“Meme Kanserini Birlikte Göğüsleyelim”

“Meme Kanserini Birlikte Göğüsleyelim” etkinliği için Akarçay’da bir araya gelen gönüllü kadınlar hem spor hem de meme kanseri hakkında bilgilendirildi

 

 

Akarçay’da yapılan etkinlikte KETEM Hekimi Dr. Belgin Abacı tarafından meme kanseri hakkında bilgiler verildi. Dr. Abacı, meme kanserinin belirtileri ve erken teşhisin faydaları gibi konularda katılımcıları bilgilendirdi. Anlatımın ardından Dr. Abacı soruları da yanıtladı. Ayrıca etkinliğe katılan gönüllü kadınlara Yoga Eğitmeni Filiz Bulut da spor ile ilgili bilgiler verdi.
Meme Kanserini Birlikte Göğüsleyelim Etkinliği Koordinatörü Aliye Mete Sert Akarçay’da yapılan etkinlik hakkında bilgi verdi.
Sert, “Meme Kanserini Birlikte Göğüsleyelim’ bir etkinlik oluşturduk ama biz bu etkinliği gönüllü kadınlarla olarak yaptık. Sağlık adına KETEM Hekimi Dr. Belgin Abacı, bir de spor adına da Filiz Bulut ile etkinliğimizi yapmak için burada toplandık. Doktorumuz bize meme kanseri hakkında bilgiler verdikten sonra, sporsal faaliyetlerimiz olacak. Yoga ve nefes teknikleri hakkında bilgi alacağız. Açık havada böyle bir günde sağlık ve spor adına buradayız.” dedi.