Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kadınlara yetişkin eğitimi projesi anlatıldı

Avrupa Birliği+Erasmus Yetişkin Eğitimi
Kadınlara yetişkin eğitimi projesi anlatıldı

Avrupa Birliği+Erasmus Yetişkin Eğitimi Programı kapsamında yürütülen 2017-TR01-KA204-045864 nolu “Dreamy My Learning” Projesinin 2. Çoğaltıcı Etkinlik Proje Bilgilendirme Toplantısı dün bir otelde gerçekleştirildi.
PROJE YETİŞKİN EĞİTİMİNİ KAPSIYOR
Proje ortaklarından Afyonkarahisar İş Kadınları Derneği (AFİKAD) Yönetim Kurulu Başkanı Samiye Hancıoğlu toplantının açılış konuşmasını yaptı. Derneğin olağan genel kurulu sonucu Tülin Gürel Helvacıoğlu’ndan Başkanlık görevini devir aldığını belirten Hancıoğlu aynı ekip olarak çalışmalara devam edeceklerin söyledi. AB Erasmus Projesinin tanıtımı için bir bilgilendirme toplantısı düzenlediklerini aktaran Hancıoğlu şöyle konuştu: “2017 yılından beri yürüttüğümüz bir projemiz var. Erasmus Plus Yetişkin Eğitimi ile ilgili. Bu proje kapsamında bir bilgilendirme toplantısı düzenledik. Afyon’dan değişik sivil toplum kuruluşlarından, yerel yönetimlerden katılımcılarımıza proje hakkında bilgi aktarımı yapmak için bir araya geldik.”
PROJE KAPANIŞI AFYON’DA YAPILACAK
“Proje bilgilendirmesi sonrası katılımcıların görüşlerini alacağız” diyen Hancıoğlu şunları söyledi: “Hobi olarak ya da aile ekonomisine katkıda bulunmak için evlerinde üreten hanımların daha geniş pazarlara ulaşabilmeleri, ileride iş kurmak istemeleri halinde izleyecekleri prosedürü projemiz kapsamında ki mobil uygulamalarla onlara yol göstereceğiz. Sekiz ortaklı bir projemiz var. Türkiye’den 4, yurt dışından 4 ortağı olan bir projedir. 2019 yılı Ağustos ayı itibariyle projemiz tamamlanacak. Belli bir aşama kaydettik son iki toplantımız kaldı. Kapanış toplantımız yine Afyon’da gerçekleştirilecek.” >> Burcu AYDIN’ın Haberi