Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kahveciler de Başkan değişmedi – Kocatepe Gazetesi

Kahveciler ve Çay Ocakları
Kahveciler de Başkan değişmedi

Kahveciler ve Çay Ocakları Esnaf Odası’nın olağan seçimli genel kurul toplantısı dün öğleden sonra bir düğün salonunda yapıldı.
Kongre Divan Başkanlığı ESOB Başkanı Abdülkadir Konak’ın Başkanlığında; Mehmet Yılmaz, Kenan Ulu, Süleyman Devranbay ve Sedat Balkan’dan oluştu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunduktan sonra kurul raporları okunarak ibra edildi.
Başkan adayları Yusuf Selçuk Yıldırım ve Atila Kocabaş oda üyelerine hitap etti.
KAHVECİ YENİDEN BAŞKAN
Kahveciler ve Çay Ocakları Odasının mevcut Başkanı Atila Kocabaş ve ekibi yeşil renkli liste ile katıldıkları seçimde 117 oy alarak güven tazeledi. Kocabaş’ın listesinde yönetim kurulu üyeliklerine; Ahmet Gökçe, Ali Osman Lafçı, Ali Büyükışıklar, Orhan Dirgen, Hüseyin Savaş, Osman Kundak seçildi. Denetim kurulu üyeliklerine de, Fehmi Coşkuner, Ebu Bekir Çevik, Yasin Uysal seçildiler.
YILDIRIM’A SANDIKTAN
85 OY ÇIKTI
Seçime beyaz liste ile katılan Kahveciler ve Çay Ocakları Odası Başkan adayı Yusuf Selçuk Yıldırım ve ekibine sandıktan 85 oy çıktı. Yıldırım’ın yönetim kurulu üye listesinde; Kadir Çelik, Seyit Ahmet Şahin, Âlim Özdaban, Mehmet Kasabalı, Ali Ulu, Ahmet Yıldırım yer aldı. Denetim kurulu üyeliklerinde de, Şükrü Çetinaktı, Mevlüt Çete, Yunus Emre Dinler bulundu. >> Burcu AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti