Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kaldırım mücadelesinde iki farklı ses

Bu haberin fotoğrafı yok
Kaldırım mücadelesinde iki farklı ses

Afyonkarahisar Belediyesi ile Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği kaldırım işgaline karşı mücadele, ilk meyvesini verdi

Afyonkarahisar Belediyesi ile Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü’nün kaldırım işgaline karşı başlattığı tebligatlı mücadele, meyvesini verdi. Geçen hafta polis ve zabıta eşliğinde yetkililer tarafından uyarılan esnaflar arasında bulunan Murat Erten, eski otogar karşısındaki şarküteri ve manavının önündeki gıda ve meyveleri kaldırdı. Erten, tebliğden sonra üzerine düşeni yaptığını belirtti.
Ekiplerden şikayet var
Öte yandan kaldırım işgaline karşı mücadeleyi yürüten ekiplerin, nezaket sınırlarını aştığına ilişkin şikayetler de geliyor. Kader Elektrik Mağaza sorumlularından Nuri Bal, zabıta ve polisin birlikte gerçekleştirdiği denetimlerde asgari nezaketin gösterilmemesinden yakındı. Kaldırım işgalinin yasak olduğu yönünde tebligatta bulunan polis ve zabıtanın “nezaketsiz” tutumunun üzücü olduğunu kaydetti. Bal; “Mağazamıza kaldırım işgalinin yapılmaması yönünde tebligata gelen kolluk kuvvetleri-mize asgari nezaketi gösterdik. Kendilerine tebligatı okuduktan sonra imzalayacağımızı belirttik. Ama maksadı aşan agrasif, küstah tutumlar bizi üzdü. Kanunlara ve uygulayıcılarına saygılıyız. Ama aynı saygıyı kendilerinden beklemek en doğal hakkımızdır.” dedi. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti