Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Sezer Küçükkurt

Kalite – Kocatepe Gazetesi

Sezer Küçükkurt 23 Mart 2011 Çarşamba 02:00:00
  AK Parti’de aday adaylığı süreci tamamlandığında, isimler gazetelerde alt alta yer aldığında pek çok hemşehrimiz aynı şeyleri söylüyorlardı: “Şunu, şunu, şunu biliyoruz da, bunlar kimmiş kardeşim?”
Her seçim döneminde olduğu gibi bir çok talipli çıktı ama, sonunda elek sallandı, eleğin üzerinde yine bilinen isimler kaldı.
MHP’de de durum farklı değil. Her iki parti de aday kalitesinde birbirleriyle yarış halindeler. Bugün itibariyle “İnşallah bu kalite yarışının sonunda Afyonkarahisar’ın hak ettiği yüksek kaliteye ulaşılır” demekten başka bir şey gelmiyor şimdilik elden…
Tekerrür
“Zulm ile abad olanın akıbeti berbad olur” demiş büyükler. Zalim Kaddafi’nin günahını mazlum Libya halkı ödüyor. Bunların hepsi doğru da “Bu bir haçlı seferidir” diyen Kaddafi haksız mı sizce?Ne diyor Obama ve Clinton; BM kararı imiş! Zalim bir liderin masum insanları katletmesini önlemek için yapılan bir müdahale imiş!
Hedef bir İslâm ülkesi olduğunda nasıl da bir araya geliverdiler. Aralarında Arap ülkeleri de varmış. Bu Arap ülkelerini “Haçlı Seferi”ne perde etme niyeti ne kadar da açık bir şekilde ortada.
Bu güruh Çanakkale’ye de böyle gelmişti, aralarında Müslümanlar vardı, hükmettikleri topraklarda, “Halifeyi kurtarmaya gidiyoruz” diye kandırmışlardı onları. Şimdi de, “Libya’ya insan hakları ve demokrasiyi getirmeye gidiyoruz” diyorlar, güya!
İzmir’e çıkarken de, İstanbul’u işgal ederken ve Anadolu’yu paylaşırken de ne çabuk bir araya gelmişlerdi.
Afganistan’a çullandıklarında sanki bugüne göre biraz daha dürüsttüler. Bush “Bu bir Haçlı seferidir” diye açık açık söyleyebilmişti. İngiliz Blair de, “Ordularımı göndermemde dini inançlarım önemli rol oynadı” dememiş miydi? Irak’a çullanırken de çarçabuk elbirliği yapmamışlar mıydı?
Afrika’da açlıktan ölenlere bir tas bulgur, bir bardak su için bir türlü karar alamazlarken, iş Çanakkale’ye, Anadolu’ya, Afganistan’a, Irak’a, Libya’ya vurmaya geldi mi, o uluslar arası kuruluşlar ne çabuk derlenip toparlanıyorlar değil mi?İran’ın nükleer silahı olmayacak, Pakistan’ın elinden atom bombası alınacak ama İsrail’e atom bombası yapma ve o bomba ile etrafını tehdit etmek hak olacak. Ötede İsrail, Filistin’de çoluk çocuk, kadın ihtiyar herkesin üzerine 1948’den 2011’e kadar her gün ölüm kusacak, beride “Kaddafi masum insanları öldürmesin diye Libya’dayız” diyeceksiniz. İyi de.. Sizin Irak ve Afganistan’da katlettiğiniz masum insanların sayısı Kaddafi’nin katlettiği insanların kaç katıdır acaba?
Bir kez daha gördük ki “Batı medeniyeti” diye bir şey yoktur, “Haçlı sürüsü” vardır. Bunun BM’si de budur, AB’si de budur. Kim ki bunları aklama gayretindeyse, ey millet, bil ki o senden değildir!Bir gün Libya’ya, Irak’a, Afganistan’a vurdukları gibi sana da vurabilirler. Çünkü daha önce bunu yaptılar.
Ne dediniz, tarih tekerrürden mi ibaretti?

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER