Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kalleş saldırıya tepki yağıyor – Kocatepe Gazetesi

Afyon Belediye Yüntaş Voleybol
Kalleş saldırıya tepki yağıyor

Afyon Belediye Yüntaş Voleybol Yönetim Kurulu Sakaryaspor’u 2-1’lik skorla mağlup ettikten sonra saldırıya uğrayan AFJET Afyonspor’a,  geçmiş olsun mesajı yayınladı. “Geçmiş Olsun” başlığı ile yayınlanan Yönetim Kurulu mesajında şu ifadelere yer verildi:
“Dün oynanan Sakaryaspor –AFJET Afyonspor maçı sonrasında şehrimizi başarıyla temsil eden AFJET Afyonspor takımını taşıyan kafileye yapılan saldırıyı kınıyor, yapılan saldırıya katılanların ivedilikle bulunarak cezalandırılmasını diliyoruz. Saldırıda yaralanan AFJET Afyonspor Sportif Direktörü İbrahim Çelik’e acil şifalar diliyoruz. Tüm AFJET Afyonspor oyuncularına, teknik heyet ve yönetimine bu yapılan hain saldırıdan dolayı geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor böyle olayların bir daha yaşanmamasını temenni ediyoruz.”
ANKARA DEMİRSPOR’DAN DESTEK
AFJET Afyonspor’a yapılan saldırı sonrasında Ankara Demirspor’dan da destek mesajı yayınlandı. Ankara Demirspor yayınladığı mesajda; “Sakaryaspor-AFJET Afyonspor maçının ertesinde Afyonspor kafilesine yönelik saldırıyı şiddetle kınıyor, tüm AFJET Afyonspor camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Bu saldırı sadece bir kulübümüze değil, Türk futboluna yapılmış bir saldırı olarak addediyoruz ve sorumluların yakalanıp bir an önce hak ettikleri cezayı almalarını umuyoruz. Bu vesileyle tüm futbol camiasına, medyasına ve özellikle de yöneticilerimize tam bir sorumluluk bilinciyle hareket etmeleri gerektiğini bir kez daha önemle hatırlatmak istiyoruz” ifadesine yer verildi.  
JETLERE AFYOK’TAN DA
DESTEK VAR
AFYOK Taraftar grubu yaptığı yazılı açıklama ile AFJET Afyonspor’a yapılan saldırıyı kınadı. Sakaryaspor karşısında alınan galibiyet için takıma teşekkür eden AFYOK’lular, “Öncelikle Sakaryaspor karşısında alınan 2-1’lik galibiyet nedeniyle, futbolcularımıza, teknik ekibimize ve yönetimimize teşekkür ve tebriklerimizi iletiriz” dedi.
AFYOK Taraftar Grubu açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Bu vakitten itibaren yeşil sahada rakip olarak görebileceklerimiz, aramızdaki puan farkını sayarken iki elin parmaklarıyla dahi sayamadıklarımız değil, diğer ciddi takımlar olacaktır. Ayrıca müsabaka bitiminde şehrimize dönmek için yola çıkan Afyonspor takım otobüsümüze yapılan ve Sportif Direktörümüz İbrahim Çelik’in ağır yaralandığı hain saldırıyı şiddetli ve nefretle kınıyoruz.”
“ŞİDDETLE VE NEFRETLE DE
KINAMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
“Liderle oynamanın verdiği stres ve tedirginlik ile deplasman yasağı çıkartanlar, müsabaka bitiminde taraftar desteğinden yoksun bir takıma yenilmenin ve şampiyonluk yarışından kopmanın verdiği hazımsızlık ile geçmişte başka camialara ve taraftarlarına yaptıkları gibi çirkef bir şekilde ve haince saldırılarını bu kez de Afyonspor takımına karşı tekrarlamıştır.”