Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kampanya başarılı oldu – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Kampanya başarılı oldu

Türkiye Kızılay Derneği Afyonkarahisar Şubesi Başkanı İsmail Danıştekin, Kurban Bayramı’nda yürüttükleri “Pakistan’a yardım” kampanyasının başarıya ulaştığını kaydetti

Türkiye Kızılay Derneği Afyonkarahisar Şubesi Başkanı İsmail Danıştekin, Kurban Bayramı’nı Kızılay açısından değerlendirdi. Danıştekin, “Kurban Bayramı’nda Kızılay, vekaletle kurban kesiminin 5’incisini başarıyla yaptı. Bu yılki Kızılay’ın yapmış olduğu vekaletle kesim kampan-yasının ayrı bir özelliği vardı. Kesilen kurbanların yarısının dost ve kardeş ülke Pakistan’a gönderilmesi söz konusuydu. Bu kampanya başarı ile tamamlandı” dedi.
Danıştekin, “Memnuniyetle söyleyebilirim ki gerek ülke genelinde gerekse Afyonkarahisarımız’da Kızılay’ın başlatmış olduğu vekaletle kurban kesim kampanyasına çok ilgi oldu. Bundan çok memnunuz. Halkımıza teşekkür ediyoruz bağışlar için” diye konuştu.
Pakistan’ın Ağustos ayında büyük bir sel felaketi yaşadığını hatırlatan Danıştekin, ” Pakistan’da Ağustos ayında büyük bir sel felaketi meydana geldi. Bu felaketten 20 milyon kişi etkilendi. Türkiye hemen Pakistan’ın yanında oldu” ifadelerini kullandı. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti