Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kamu görevlileri seyyanen 400 TL zam istiyor

YASAL UYARI Kocatepe Gazetesi’ne

YASAL UYARI

Kocatepe Gazetesi’ne ait haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır. Haberlerin belirli bir kısmını alarak yada başlığını değiştirerek veyahut alt üst edilerek de (gazeteci tabiri ile takla attırıp) alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde de yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır.

 

Memur-Sen İl Temsilcisi Mustafa Arslan, kamu görevlilerinin maaş ve ücretlerine 1 0cak 2021’den geçerli olmak üzere “en düşük devlet memuru aylığının yüzde 10’una denk gelecek tutarda seyyanen zam” istediklerini belirtti

 

Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar 1 Nolu Şube Başkanı ve Memur-Sen İl Temsilcisi Mustafa Arslan, gelirde adalet için seyyanen zam yapılması gerektiğini kaydetti. Arslan, vergide adalet için oran sabitlenip, matrahın arttırılmasını gerektiğini ifade etti.
“HAKEM KARARINA
TEPKİ GÖSTERİLMİŞTİ”
Mustafa Arslan, dünyanın ve insanlığın bütününe yönelik etki ve tehdit üreten koronavirüs ve ona dayalı pandeminin temel gündem olduğu 2020 yılının; kamu görevlileri açısından Hakem Kurulu kararı mağduriyetleri ile enflasyona dayalı kayıplar yaşadıkları bir yıl olarak da geride kaldığını dile getirdi. Arslan, “Hakem Kurulu; kamu görevlilerinin maaş ve ücretlerini yüzdelik olarak 2020 yılında 4+4, 2021 yılında 3+3 şeklinde oransal artış yapılması kararı vermişti. Oysa yetkili konfederasyon Memur-Sen olarak; bu oranların ülkenin, ekonominin ve kamu görevlilerinin gerçekleriyle, geçmiş dönem enflasyon verileriyle uyumlu olmadığını dile getirmiştik. Beraberinde işverenin teklifine hayır demiş, Hakemin Kararına da tepki göstermiştik.” dedi.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi