Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kamu hastanelerinin performansı değerlendirildi

Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürlüğü’ne

Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı olarak hizmet veren kamu hastanelerinin performansının değerlendirildiği toplantı yapıldı

 

Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürlüğü tarafından sağlık kurum ve kuruluşlarının verimliliği ile sunulan sağlık hizmetlerinin değerlendirilmesi için belirli aralıklarla gerçekleştirilen toplantılar devam ediyor.
Çay, Emirdağ, Sandıklı ve Şuhut Devlet Hastanelerinin Başhekim ve Müdürlerinin katıldığı değerlendirme toplantısı Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Toplantı Salonunda yapıldı. İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Serhat Korkmaz Başkanlığında yapılan toplantıda; Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Op. Dr. Ahmet Murat Koyuncu ve Başkan Yardımcısı Uzman Dr. Muhammed Yeğit hazır bulundu. Toplantıda, hastanelerin çalışmaları tek tek ele alınarak verimlilik kriterlerine göre incelenirken, hastanelerin genel işleyişleri, Kovid-19 salgın sürecindeki çalışmalar ve aşı uygulamaları gibi konularda ele alındı. Hastane kapasiteleri ve sunulan hizmetlerde kurumların daha verimli hale getirilmesi için yeni projeler üzerinde görüş alışverişi yapılmasıyla toplantı sona erdi.
>> Burak AYDIN’ın Haberi