Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kamuda kıyafet özgürlüğü için 103 bin imza

Bu haberin fotoğrafı yok
Kamuda kıyafet özgürlüğü için 103 bin imza

Memur-Sen’in Türkiye genelinde, kamuda kıyafet serbestisinin sağlanması amacıyla başlattığı “Özgürlük için 10 milyon imza” kampanyasında, Afyonkarahisar’dan 103 bin imza toplandı

Memur-Sen İl Temsilcisi Abdullah Çelik, devlet dairelerinde kılık-kıyafetin serbset bırakılması talebiyle açılan imza kampanyasına Afyonkarahisarlılar’ın yoğun ilgi gösterdiklerini belirtti. Çelik, sendikada yaptığı basın toplantısında “Özgürlük için 10 milyon imza kampanyamız, 14 Şubat itibariyle bütün yurtta sona ermiştir. 10 milyon imza hedefinin üstüne çıkarak tamamlanan kampanyada toplanan imzaları bugün Genel Merkezimize gönderiyoruz. İmzalar, Genel Merkezimiz tarafından gereği yapılmak üzere Başbakanlık’a teslim edilecek. İlimizde toplanan imza sayımız ise 103 bin 216’dır” dedi.
SORUMLULUK
SİYASET KURUMUNDA
Milletin kılık-kıyafette serbestlik istediğini belirten Çelik, siyaset kurumunun da üzerine düşeni yapması gerektiğini söyledi. Çelik, “Milletimiz bu kampanyaya katılarak üzerine düşeni yapmıştır. Memur-Sen olarak bizler de üyelerimize, ülkemize karşı bir borumluluğumuzu daha yerine getirmiş olmanın vicdani sorumluluğunu yaşıyoruz. Bundan sonra sorumluluk hükümetindir, TBMM’nindir, siyaset kurumunundur. Seçim vaadi olan yeni anayasa konusunda üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmeyenleri milletimiz, bir sonraki seçimde affetmeyecektir” diye konuştu. (Kocatepe)