Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kan sızan araçtan sakatat çıktı

Kan sızan araçtan sakatat çıktı


Afyonkarahisar’da sabah saatlerinde ticari bir araçtan kaz sızdığı ihbarını alan Polis Ekipleri aracın bulunduğu alana gitti. Polis aracın sahibine ulaşarak kapısını açtırınca içinden köpek maması yapımında kullanılacak sakatat çıktı.

Erenler Mahallesi 2751 sokak üzerinde meydana gelen olayda, 34 LB 8748 plakalı park halindeki kamyonetten sokağa kan aktığını gören vatandaşlar polisi arayarak durumu bildirdi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, ekipler hemen aracı incelemeye başlayıp ardından kamyonetin sahibine ulaşmak için çalışma başlattı. Aracın sahibinin H.Y., isimli şahıs olduğunu belirleyen polis ekipleri H.Y.’yi aracının başına çağırdı. Kamyonetinin başına gelen H.Y.’ye polis kapıları açmasını söyledi. Bir süre aracın sıkışan kapılarını açmak için H.Y. ve polis ekipleri uğraştı. Sonunda zorlayarak olsa da aracın yan kapısı açıldı.
SAKATAT ÇIKTI
H.Y.’nin çevre kentlerden topladığı sakatatları Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölgesi’ndeki köpek maması yapan bir fabrikaya getirdiği öğrenildi. Gece geç saatlerde kente gelen H.Y. aracını park ettiği yerdeki bir apartta kaldı. Sabaha kadar da kamyonette şoklanan sakatatların buzlarını çözülmesi sonucu da araçtaki kan sokağa aktı.
Olayın ardından kamyonetin sahibi H.Y.’ye olay yerine gelen zabıta ekipleri tarafından çevreye kirlettiği gerekçesi ile kabahatler kanununa göre cezai işlem uygulandı.