Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kanadalı Petker, ağrılarından Afyon’da kurtuldu

Kanadalı Petker, ağrılarından Afyon’da kurtuldu
Kanadalı Petker, ağrılarından Afyon'da kurtuldu

Kanada vatandaşı olan 61 yaşındaki Bonita Coral Petker, uzun yıllardır çektiği bel ağrısından Afyonkarahisar’da kurtuldu

Yılın 3 ayını Antalya’nın Kaş ilçesinde geçiren Kanada vatandaşı Bonita Coral Petker, belindeki rahatsızlığını Afyonkarahisar Özel Fuar Hastanesi’nde yapılan bir ameliyat ile yendi. Bel ağrısından kurtulmak için Kaş’ta araştırma yapan Petker, bir tavsiye üzerine Afyonkarahisar Özel Fuar Hastanesi’ne gitti. Burada yapılan incelemelerin ardından Petker’da omurgada kayma, omurgada kanal sıkışması ve iki taraflı bel fıtığı tespit edildi. Petker, yaklaşık 3 saat süren ve mikro verrahi yöntemi kullanılan bir ameliyatın ardından sağlığına kavuştu.
Yapılan ameliyattan sonra mutlu olduğu gözlenen Petker, Afyonkarahisar’daki doktor ve sağlık çalışanlarına teşekkür etti. Petker, Afyonkarahisar’ın termal yönüyle geliştiğini öğrendiğini, bu çerçevede kenti tekrar ziyaret etmek istediğini bildirdi.
Ameliyatı gerçekleştiren Özel Fuar Hastanesi Beyin ve Omurilik Cerrahı Operatör Doktor Nizamettin Kazan, Petker’ın birçok kez farklı doktora başvurduğunu, ancak bir sonuç alamadığını belirtti. Kazan, “Kendisine ameliyatın 10-12 saat süreceği ifade edilmiş. Bundan dolayı sıkıntılıydı. 2-3 saat kadar süren bir operasyonun kendisini iyileştiriceğini söyledik.
Mikro cerrahi yöntemiyle fıtıkları temizledik. Ayrıca bel kaymasına yönelik, halk arasında platin koyma işlemi olarak bilinen uygulamayı gerçekleştirdik” dedi. (Kocatepe)