Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Kanal 3 Afyon’un dünyaya açılan penceresi”

Kanal 3’ün kuruluşunun 10.
“Kanal 3 Afyon’un dünyaya açılan penceresi”

Kanal 3’ün kuruluşunun 10. yılını kutlayan heyette Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği Başkanı Sezer Küçükkurt, Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği Kurucu ve Onursal Başkanı H. Hakkı Özsoy, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Abdioğulları, M.Emin Birliktir ve Canser Kuzu yer aldı.
Heyet, Megabirlik Medya Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser ve Megabirlik Medya Temsilcisi Mehmet Emin Güzbey tarafından ağırlandı. Ziyarette konuşan Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği Başkanı Sezer Küçükkurt, Kanal 3 televizyonunun 10. yılını kutlayarak, “Kanal 3 televizyonu 10. yılını doldurdu. 10 yıllık süreçte Afyonkarahisar’ın önemli bir markası haline geldi. Afyonkarahisar’ın tanıtımında önemli bir rol üstlendi ve sloganı gibi Afyonkarahisar’ın dünyaya açılan penceresi oldu. Bu nedenle Kanal 3’e yıllardır emek veren herkese, dernek olarak teşekkür ediyor, kentimizin tınıtımına yönelik yayınlarını sürdüreceğine inanıyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.” dedi.
Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği Kurucu ve Onursal Başkanı H. Hakkı Özsoy, Kanal 3’ün 10. yılını kutlayarak, başarılı, uyumlu çalışmaların devamını diledi. Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Canser Kuzu ise, Afyonkarahisar’ın önemli bir değeri olan Kanal 3’ün bundan sonra bu değerini katlayarak yayınlarına devam etmesini diledi.
Kanal 3’ün tüm dünyada izlenebilen bir kanal haline geldiği söyleyen Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği Yönetim Kurulu Üyesi M. Emin Birliktir, “10 yıl içinde tüm dünyada izlenebilen bir kanal haline gelen Kanal 3’ün nezdinde yöneticilerini ve çalışanlarını tebrik ediyorum. Kanal 3 Afyonkarahisar’ın gururu oldu. Daha fazla desteklenerek, daha fazla ayakta kalması adına iş adamlarımızın ve tüm Afyonkarahisar’ın Kanal 3’e sahip çıkması gerektiğini düşünüyorum.” diye konuştu.
Afyonkarahisar’daki değerlerin daha fazla tanınması için Kanal 3’ün önemli bir lokomotif görevi gördüğünü belirten Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Abdioğulları, “Kentler ve şehirler marka değerleriyle bilinir ve anılır. Kanal 3’te Afyonkarahisar’ın önemli bir markası. Bu marka Afyonkarahisar’da 10.yılını doldurdu. İnşallah nice 10 yıllar dilerim.” ifadelerini kullandı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Megabirlik Medya Temsilcisi Mehmet Emin Güzbey, “Kanal 3 Afyonkarahisar’da iş adamlarının bir araya gelerek, kurdukları bir yayın organı. Hep birlikte bu kanalın daha iyi hale gelmesi için çalışıyoruz. Biz Afyonkarahisar’da uydudan yayın yapan tek kanalız. Afyonkarahisar’daki tüm gazeteleri sabah programımızda, ayrım yapmadan okuyoruz. Gazetelerimizde haber konusunda bizlere destek oluyorlar. El birliğiyle basınımızı daha iyiye götürmek amacıyla Hüsnü beyin girişimi, Hacı Hakkı beyin önderliğiyle derneğimizi ve cemiyetimizi birleştirerek, bir araya geldik, Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği’ni kurduk. Derneğimiz bölgede ve Türkiye’de büyük ses getirdi. Kanal 3’te yaptığı yayınlarla geleceği yönelik umut veriyor. Bu gelişmelerde hepinizin emeği var.” şeklinde konuştu.
“Afyonkarahisar’ın bir markası haline gelmekten dolayı büyük sevinç duyuyoruz” diyen Megabirlik Medya Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, “10 yıllık süreçte Kanal 3’e sahip olduk bundan sonra da elimizden geldiğince sahip olmaya devam edeceğiz ama tüm Afyonkarahisarlıların da Kanal 3’e sahip çıkması gerektiğini düşünüyorum. Kanal 3’e sahip çıkılmaya devam edilsin ki, nice 10 yılları hep beraber geçirelim. Herkesin sesi olmaya devam edelim. Hepinize ziyaretiniz için teşekkür ediyorum.” dedi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti