Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kanlıca’da Kutlu Doğum coşkusu – Kocatepe Gazetesi

Kanlıca’da Kutlu Doğum coşkusu – Kocatepe Gazetesi
Kanlıca'da Kutlu Doğum coşkusu

Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla Kanlıca Mahallesi’nde etkinlik düzenlendi. Yüksel Varlı İlköğretim Okulu’nda düzenlenen etkinliğe öğrenciler, öğrenci velileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
MÜMİN, GÜVENİLEN İNSANDIR
Etkinlik dolayısıyla konuşma yapan Yüksel Varlı İlköğretim Okul Müdürü Eyüp Demir, “Peygamberimiz (Sallahu Aleyhi ve Sellem), ‘Mümin güvenen ve güvenrilendir’, buyurmaktadır. Bu yüzden İslam, kaosa sebep olan gıybeti ve emanete hıyaneti haram kılmıştır. İslam öğretisinin vurgulamak istediği en önemli şey, güven toplumudur. Rahmet ve merhamet kervanında yürüdüğümüz mübarek günlerin hürmetine, Rabbim güvensizliğin yerine kaosu getirmek isteyenlere fırsat vermesin, şeytanları ve şeytanlaşmış insanları, devletimizden, milletimizden ve ümmetimizden uzak tutsun” dedi.
HADİSLER İLKE EDİNİLMELİ
Kanlıca Mahalle Muhtarı Ahmet Karaali de etkinlik hakkında şöyle konuştu:
“Mahallemizdeki okulda böyle bir etkinlik yapılması bana onur vermiştir. Geleceğimiz olan çocuklarımız, Peygamber Efendimiz’in (SAV) hayatını ve hadislerini kendilerine düstur edinmeli, hayatta bu düsturlarla ileriye doğru adım atmalı.” >> Murat ARISOY’un Haberi