Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kanlıca’dan semt pazarı teşekkürü – Kocatepe Gazetesi

Kanlıca Mahalle Muhtarı Ahmet
Kanlıca’dan semt pazarı teşekkürü

Kanlıca Mahalle Muhtarı Ahmet Karaali, muhtar seçildiği 2009 yılından itibaren mahallesinin ihtiyaçları için her başvurduğunda kendisine yardımcı olan Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve tüm Belediye çalışanlarına teşekkür etti.
Muhtar Ahmet Karaali, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban başta olmak üzere Belediye personelinin, kendisini her zaman makul şekilde karşılayıp, mahallesinin ihtiyacına yönelik konunun en kısa sürede gereğinin yapıldığını söyledi.
Esentepe mahallesinde kurulan Pazartesi pazarının sokak arasında kalması nedeniyle ihtiyaca cevap veremediğini belirten Karaali; “Sokak arasında kalarak ihtiyaca cevap veremeyen pazaryeri meselesini Sayın Başkanımıza ilettim. Kendisi, Kanlıca, Esentepe, Mareşal Fevzi Çakmak, Ataköy Mahallerinin pazar ihtiyacını giderecek modern ve kapalı bir pazar kurulması talebimizi olumlu karşıladı. Ortak semt pazarını uygun bir alana yapma sözünü verdi. Kendisinden Allah razı olsun. Şu anda Kanlıca Bilgi Evi’nin arkasında ki boşlukta temeli atılan ortak semt pazar yerinin yapımına başlandı. Kanlıca Mahallesi sakinlerine adına Belediye Başkanımız Sayın Burhanettin Çoban’a ve emek sahibi tüm personele canı yürekten teşekkür ediyorum. Semt pazarının en kısa zamanda faaliyete geçeceği günü mahalle sakinleri olarak bekliyoruz” dedi. >> Burcu AYDIN’ın Özel Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti