Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Kapanma sürecinde vatandaşın yanındayız”

“Kapanma sürecinde vatandaşın yanındayız”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven,
17 günlük tam kapanma sürecinde anında müdahalelerle sorunları
ortadan kaldırıp, vatandaşlarla hemhal olduklarını belirtti

 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Milletvekili, Tutuklu ve Hükümlü Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı İbrahim Yurdunuseven, Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek ve Orman ve Su İşleri eski Bakanı Veysel Eroğlu ile beraber bir dizi ziyarette bulundu.
“KAPANMA SÜRECİNDE SORUN TEŞKİL EDEN NOKTALARA ANINDA MÜDAHALE EDİYORUZ”
Milletvekili Yurdunuseven, pandemi döneminin getirdiği zorluklar ve vakaların artması üzerine başlatılan 17 günlük tam kapanma sürecinde vatandaşlarla hemhal olduklarını belirterek, “Tam kapanma sürecinde sorun teşkil eden noktalara anında müdahale ederek bu sorunları vatandaşlarımız için ortadan kaldırmaya devam ediyoruz. Sahra Derneğimiz ile şehrimizde yaşayan mülteci ailelere yönelik faaliyetlerin durumunu ve gereklilikleri değerlendirdik. İçinde bulunduğumuz mübarek Ramazan ayı dolayısıyla ‘Komşusu açken tok yatan bizden değildir.’ sözünün gereği olan etrafımızda bulunan ihtiyaç sahibi ailelerin belirlenmesi ve gerekenin yapılması noktasında üzerimize düşeni valiliğimiz ve bizler yapmaktayız. Yine bu doğrultuda Afyonkarahisar’ımızda düzenlediğimiz vatandaş ziyaretlerimizide sürdürüyoruz.” dedi.
“KADINLARIN ÜRETİME
KATILMASI ÇOK ÖNEMLİ”
Bayat Kadın Kültür Evi ve Kadın Kooperatifini ziyaret eden Yurdunuseven şunları kaydetti: “Afyonkarahisar Valimiz Gökmen Çiçek’in büyük emekleriyle kurulan ve Türkiye genelinde bir ilk niteliğinde olan tüm Kadın Kültür Evlerimiz üretim ve faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. Kadınlarımızın üretime katılması ve ekonomimize katkı sağlaması bizler için çok önemli. Yine bu noktada büyük emekle çalışan Kadın Kooperatifi’mizin ürettiği İstiridye mantarı büyük ilgi ve talep görüyor. Bizler de Kadın Kültür Evi ve Kadın Kültür Kooperatiflerine olan desteğimizi sürdüreceğiz.”
>> Esra KÜÇÜKKURT’un Haberi