Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Kapımızı vatandaşlara kapatmadık”

Sinapaşa Belediye Başkanı Erdal

Sinapaşa Belediye Başkanı Erdal Karaman, 31 Mart’ta yapılan yerel seçimler öncesi “Gönül Belediyeciliği” sloganı ile yola çıktıklarını hatırlatarak hiçbir vatandaşa kapılarını kapatmadıklarını söyledi

 

Sinapaşa Belediye Başkanı Erdal Karaman, ilçeye bağlı Tepe Mevkisinde 25 yıldır yapılamayan kanalizasyon hattı ile içme suyu ve parke çalışmalarının devam ettiğini belirterek, okulların açılması ile birlikte eğitime de destek verdiklerini söyledi. Başkan Karaman, Atatürk İlkokulu ve Ortaokulu ile diğer okulların bahçesine ve çevresine öğrencilerin kışın çamurdan yazın ise tozdan kurtulması için parke taşı yaptırdıklarını ifade etti.
Sinanpaşa İlçesinde bulunan Kuruçay Barajı İçme Suyu kuyuları enerji nakil hatları ve trafolara bakım ve yenileme çalışmalarının da yapıldığını kaydeden Başkan Karaman, seçim döneminde vatandaşa verdiği sözleri teker teker yerinde getirdiğini söyledi.
“İLÇENİN EKSİK İŞLERİNİN FOTOĞRAFINI ÇEKTİK”
31 Mart’ta yapılan yerel seçimler öncesi Gönül Belediyeciliği sloganı ile yola çıktığını hatırlatan Başkan Karaman, “Seçimleri kazandıktan sonra İlçemizin ne kadar eksik işleri varsa fotoğrafını çektik. Vatandaşımıza hiçbir zaman kapımızı kapatmadık. Kendilerini her daim dinledik. Dinlemeye de devam edeceğiz. Vatandaşlarımız eksik gördükleri hizmetleri isteyecek, bizde vatandaşlarımızın isteklerini yerine getireceğiz.” diye konuştu.
AŞURE DAĞITILDI
Sinanpaşa Belediyesi’nin her yıl Muharrem Ayı dolayısıyla yaptığı aşure günü etkinliğini bu yıl da Sinanpaşa Paşa Cami başta olmak üzere tüm camilerde gerçekleştirildi. Etkinlikte kayısı, incir, nohut, fasulye gibi 20 çeşit malzemeden yapılan aşure, Cuma namazının ardından vatandaşlara ikram edildi. Aşure dağıtımına Sinanpaşa Belediye Başkanı Erdal Karaman’ın yanı sıra, ilçe protokolü ile vatandaşlar katıldı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti