Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kar altında asfalt çalışması – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Kar altında asfalt çalışması

Afyonkarahisar Belediyesi, kışın çetin şartları nedeniyle bütün şartları zorluyor. Bozulan yollara parke döşeyen Belediye ekipleri, parkelerin de bozulması üzerine bu kez çareyi asfalt yamada buldu

Afyonkarahisar Belediyesi, çetin kış şartlarının karşısında elinden gelen tüm kozları oynu-yor. Bozulan yollara “parke”li müdahale yöntemini seçen Afyonkarahisar Belediyesi, parkelerden de istenilen sonuç elde edilmeyince, çareyi “asfalt”ta buldu. Bilindiği gibi yama tutmayan yollara parke taşı ile müdahale edilmiş, ancak parkeler de birkaç gün içinde yerinden oynayınca yollar yine köstebek yuvasına dönmüştü.
Dün akşam saatlerinde Afyonkarahisar’ı etkisi altına alan kar yağışına aldırış etmeyen Afyonkarahisar Belediyesi ekipleri, Bankalar Caddesi ve Yeşilyol Caddesi’nde asfaltlama çalışması yaptı.
Afyonkarahisar Belediyesi’nin vatandaşa hizmet için şartları zorlaması, vatandaşın da dikkatinden kaçmadı. Vatandaşlar, basın mensuplarını arayarak kar altında asfalt çalışmasının kayıtlara girmesini istediler. (Kocatepe)