Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kara Kartallar’a iftar daveti – Kocatepe Gazetesi

Kara Kartallar’a iftar daveti – Kocatepe Gazetesi
Kara Kartallar’a iftar daveti

Afyonkarahisar’da yapılan Basketbol U-13 Türkiye Şampiyonası’nda yer alan Beşiktaş Alt Yapı Takımı oynadığı son 16 maçında Adana temsilcisi 1903 Spor’la karşılaşan, Beşiktaş rakibini farklı skorla mağlup ederek çeyrek finali yükselme başarısını gösterdi. Adana 1903 Spor maçını izleyen Afyon Beşiktaşlılar Derneği Başkanı İhsan Beşer, maçtan sonra takımı iftar yemeğine davet etti.
Hıdırlık Seyir Restoranda takımla birlikte buluşan Başkan Beşer hem teknik heyetle hem de sporcularla yemek öncesinde ve yemek sırasında uzun uzun konuşma imkanı buldu. Davete Beşiktaş U-13 Alt Yapı Takımı İdari Menajeri Uğur Ay, Antrenör Tolga Cengiz, Yardımcı Antrenörler Polat Kaya, Sinan Çelik ve Masör Hüseyin Ali Er, oyuncular ve Başkan Beşer katıldı.
Takımdaki oyunculara kazandıkları için teşekkür eden Afyon Beşiktaşlılar Derneği Başkanı İhsan Beşer, “Afyonkarahisar’a geldiğiniz bizler mutlu olmuştuk. Şimdi ise yolunuza kayıpsız olarak devam ediyorsunuz. Bu da ayrıca bir mutluluk veriyor. İnşallah Fenerbahçe ile oynayacağımız maçı da kazanır ve adımızı Yarı Finale yazdırmayı başarırız” dedi.
Afyon Beşiktaşlılar Derneği’nin açtığı Basketbol hakkında Basketbol koçuna bilgi veren Başkan Beşer, “Basketbol Okulumuzu geçtiğimiz aylarda açtık. Başarı beklediğimiz Basketbol Okulumuza, bir de futbol okulu ekliyoruz. Bugün açılışını yapacağımız okulumuza sizleri de bekleriz” ifadesine yer verdi.
Açılış törenine katılacaklarını aktaran Beşiktaş Alt Yapı Koçu Tolga Cengiz, futbol okulunun hayırlı olmasını diledi.