Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Karaer: AKP kaynakları yandaşları için kullandı

Bu haberin fotoğrafı yok
Karaer: AKP kaynakları yandaşları için kullandı

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Selcen Karaer Sultandağı İlçesi’ni ziyaret etti. Karaer, “AKP ülkemizin kaynaklarını yalnızca yandaşları için kullanmıştır. MHP iktidarında kamu yatırımları yeniden ayağa kalkacak” dedi

Seçim çalışmaları kapsamında Sultandağı İlçesi’ni ziyaret eden MHP Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Selcen Karaer Sultandağı İlçesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Beraberinde MHP 21. Dönem Milletvekili Mehmet Telek, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve Kadın Koordinasyon Kurulu üyeleriyle ziyaretlerini gerçekleştiren Karaer 1 Kasım’da MHP’nin iktidara geleceğini söyledi.
“YOKSULLUK AZALACAK”
Karaer, “Toplumun topyekûn üretime katılması, katıldığı oranda üretimden pay alması ve “ortaklık” anlayışına dayanan “katılımcı kalkınma” ile doğal ve beşeri kaynakların harekete geçirilmesi sağlanacaktır. Esnaf, sanatkâr, çiftçi, ev kadını ve gençlerin atıl kaynakları harekete geçirecek yöntemlerle üretime daha aktif katılımları temin edilecektir. Geliştirilecek “yerinde” projeler ile büyük kentlere göç de önlenecektir. Birlikte yönetim birlikte üretim yapılacak, çalışanlar fabrikaya ortak olacak. Bu kapsamda tarımda ve küçük sanayide katma değeri yüksek ürünler üretilmesi sağlanacaktır. Ülkenin her yerinde uygulamaya konulacak projelerle çalışanlar aynı zamanda fabrikalara, işyerlerine ortak olacaklar ve yönetime katılacaklardır. Herkesin kalkınma hamlesine katkı verdiği demokratik bir anlayış içinde yürütülecek projelerin hayata geçmesi ile ilave istihdam sağlanacaktır. Pazar imkânlarının geliştirilmesi ile üretim gelire dönüştürülecek ve yoksulluk azalacaktır. Yeterli gelir elde eden vatandaşlarımız karnını doyurmak için bulundukları yerleri terk etmek zorunda kalmayacaktır. Bu şekilde Türkiye, doğal ve beşeri kaynaklarını daha etkin kullanabilecek, kalkınma hareketine ivme kazandıracaktır” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)